Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Sam said: iyi ki kendimi tutup okumamışım mangayı ya, 1-2 sayı okuyup sonra dizginlemiştim arzumu. :p yalnız iki başkötü karşılaşıyor, en çok orayı merak ettim. madara & kabuçimaru ittifakı gibi birşey olmasın heh şuna ben de çok seviniyorum Otose'nin archı çevrilmişti çünkü, kendime hakim olup okumadığım çok iyi olmuş. Yanlız hermitlerin olduğu bölümü okumuştum, baya iyiydi o.
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Filmi şimdi izledim raw'ını, çok güzel olmuş bence. Özellikle final kısmını inanılmaz harika yapmışlar. Gerçi hepsini izlemedim sadece benizakura arch'dan HQ görmek istediğim yerleri izledim, ama bana yetti, muhteşem olmuştu. En sondaki Warner Brothers kısmında sandalyemden düştüm yuvarlandım. Muhteşem film olmuş birde çevirseler. Ama daha önce izlediyseniz o kadar da gerek yok çeviriye.
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Japonya'da Yoruniku Gintama-san diye rerunları varmış Gintama'nın, 4 tane yeni OP ve ED yapmışlar, youtube'dan bakabilirsiniz.
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Yok daha sublayan, /a/ da herkes Gintama Movie OMG diye gezer, iş suba gelince bir tane insan sublamaz. Japonca bilsem sublıcam. Neyseki Anime Japoncasıyla anlaşılıyor yarım yamalak, zaten direk sonlardaki fightları açtım inanılmaz harika yapmışlar oraları üstelik. Birde creditsten sonraki diyalog inanılmaz harika.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gintamanin kaderi o herkes hasta olur sublamaya gelince kimse elini tasin altina sokmaz
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bu arada İstanbul Film Festivali kapsamında 16-17 Şubat'ta bu film TÜrkiye'de gösterilecek. Büyük ekranda Gintama izleme şansı olacak!
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Oha ciddi misin? Filmin görselleri de müziği de harika, Ankara'da olmasam... İstanbuldaysanız kaçırmayın derim. Edit: Sitesine baktım film indexinde yok. Trolleniyor muyum?
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 VashTheStampede said: Bu arada İstanbul Film Festivali kapsamında 16-17 Şubat'ta bu film TÜrkiye'de gösterilecek. Büyük ekranda Gintama izleme şansı olacak! HEP BERABER GIDELIM!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi niye trolleyeyim :D Tarihi yanlış olmuş. Biri 17 öbürü 23 şubat sanırım. Hatta buyur link. Valla ben 23 Şubat tarihinde mutlaka gideceğim (doktorum falan var ama gerekirse saaha ayarlar gene giderim diyorum :D) Bir iki kişi daha ayarlıyorum. Orada paticik pankartı açabiliriz (polisler eylemci sanıp götürmez inşallah :D)
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bazen İstanbul'da olmadığıma üzülüyorum, o da şu anlardan birisi. Film zaten harika, sinema'da izlemek çok keyifli oalcaktır. Altyazıda varmış. Gerçi sinemada görmek yeter bana, altyazı olmasa da olur. Belki bi çılgınlık yapar giderim.
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Şimdi baktım 2-6 Mart Ankara diyor. Gintama'da gelir mi acaba?
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ya daha yeni başladım çalışmaya, üstüne bu yapılır mı ya kaldığım tesislerede son servis 23:00da hafta içi FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 nerden alioz bilet bide kimler gelir bu bolumden gidersek yazin bakalim
Salire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mybilet.com a gintama yazin çıkıyor. Bir de çabuk alin , film festivali bu , sirf gitmek için tipler dolacaktir.
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mart'da Ankara'da da varmış IF'in etkinliği. Umarım Gintama'da gelir. DL edip izledim çoktan ama sinemada izlemek çok keyifli olacaktır muhtemelen.
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 biz de kaan ve muhtemel +1'lerimizle gidicez bi aksilik olmazsa
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ben gelmeyi deneyeceğim En geç yarın biletimi alırım(diye umuyorum) Bu film benizakura arcın tekrar mı yoksa farklı bişy mi
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Hatta dayanamadım aldım 17sine O-7 Gidemeyecek olursam buradan birine veririm artık, bakarsınız kimlik kontrolü yapmazlar fln:P
Öne çıkan mesajlar