Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

iyi ki kendimi tutup okumamışım mangayı ya, 1-2 sayı okuyup sonra dizginlemiştim arzumu. :p

yalnız iki başkötü karşılaşıyor, en çok orayı merak ettim. madara & kabuçimaru ittifakı gibi birşey olmasın heh

şuna ben de çok seviniyorum Otose'nin archı çevrilmişti çünkü, kendime hakim olup okumadığım çok iyi olmuş. Yanlız hermitlerin olduğu bölümü okumuştum, baya iyiydi o.
Mesaj tarihi:
Filmi şimdi izledim raw'ını, çok güzel olmuş bence. Özellikle final kısmını inanılmaz harika yapmışlar.

Gerçi hepsini izlemedim sadece benizakura arch'dan HQ görmek istediğim yerleri izledim, ama bana yetti, muhteşem olmuştu.

En sondaki Warner Brothers kısmında sandalyemden düştüm yuvarlandım. Muhteşem film olmuş birde çevirseler. Ama daha önce izlediyseniz o kadar da gerek yok çeviriye.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yok daha sublayan, /a/ da herkes Gintama Movie OMG diye gezer, iş suba gelince bir tane insan sublamaz. Japonca bilsem sublıcam. Neyseki Anime Japoncasıyla anlaşılıyor yarım yamalak, zaten direk sonlardaki fightları açtım inanılmaz harika yapmışlar oraları üstelik. Birde creditsten sonraki diyalog inanılmaz harika.
Mesaj tarihi:
Oha ciddi misin? Filmin görselleri de müziği de harika, Ankara'da olmasam...

İstanbuldaysanız kaçırmayın derim.

Edit: Sitesine baktım film indexinde yok. Trolleniyor muyum?
Mesaj tarihi:
VashTheStampede said:

Bu arada İstanbul Film Festivali kapsamında 16-17 Şubat'ta bu film TÜrkiye'de gösterilecek. Büyük ekranda Gintama izleme şansı olacak!

HEP BERABER GIDELIM!
Mesaj tarihi:
Abi niye trolleyeyim :D Tarihi yanlış olmuş. Biri 17 öbürü 23 şubat sanırım. Hatta buyur link. Valla ben 23 Şubat tarihinde mutlaka gideceğim (doktorum falan var ama gerekirse saaha ayarlar gene giderim diyorum :D) Bir iki kişi daha ayarlıyorum. Orada paticik pankartı açabiliriz (polisler eylemci sanıp götürmez inşallah :D)
Mesaj tarihi:
Bazen İstanbul'da olmadığıma üzülüyorum, o da şu anlardan birisi. Film zaten harika, sinema'da izlemek çok keyifli oalcaktır. Altyazıda varmış. Gerçi sinemada görmek yeter bana, altyazı olmasa da olur. Belki bi çılgınlık yapar giderim.
  • Yeni Oluştur...