Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu haftasonu Ankara'da buluşçak mıyız?


Bone

Öne çıkan mesajlar

Ortamlardan uzagiz, dersane fln ugsariyoruz forumlara da bakmiyoruz diye sen sok lafini bakalim bonibon beyefendi...

Foruma artik ancak haftada 1-2 defa bakabiliyorum dolayisiyla bulusma fln olursa kacirabilitem var baya bi. Birisi duzenleyipde telefon ederse gelmeye calisirim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

millet ben bu hafta sonu ankaraya geliorum fekat cumhuriyetin 80, yılı yürüyüşü davasına... ünversteyle gidioz da valla bilmiorum tkp ciler türkeşciler sacılar solcular herkeş o gün orda kesin olay çıkcaz bizde arada coplanacaz gibime geli... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaparız ne atraksiyonu istersin?

bombalar hakkında birinden txt dosyası buldum.. Ayrıca "terrorism for dummies" gibi bir içeriği var.. Bunu okuyalım dışarı çıkalım bildiri dağıtalım. "Kahrolsun harry potter ve sevimli kahramanlar" "daha çok sevimli kahramanlar çizgi filmi istemiyoruz" felan diye bağıralım. Sonra polisler gelsin dağa kaçalım. Dağdan dağa atlıyarak Toroslarda Murat Kekilli'nin yanına gidelim. Arkada satanic mantra çalarken ayin yapalım Diablo'yu dünyaya çağıralım.. Sonra protosslar gelsin diabloyla çatışsın, o sırada luke skywalker tepemize düşsün, "ben ne arıyorum burda" derken kılıcını çalalım, sonra ortada sıçan oynayalım onla.. Luke buna sinirlensin lighting saçmaya başlasın. Biz de absorb'larımızı bürünelim adamın force'ları bize etki etmesin. Gitsin Mr. Spack abimize şikayet etsin. Spack gelip bize "yaptığınız çok mantıksız" desin. Biz de "Spack'ın kulakları eşşek kulakları" diyceğimiz için ağlayıp kaçsın şarkıcı olsun. Bu sırada Jim Raynor'un yardımlarıyla Protosslar Diabloyu katlettikten sonra, geriye kalan 4 kişilik orduyla üstümüze yürüsünler. Biz de yeni aldığımız Murat Kekilli kasedini dinletelim onlara, geriye kalan 3 kişi de kalp krizi geçirip ölsün. Jim Raynor "benim hayatım arabesk zaten" diyip gitsin....
---------------------------------

Abi Ankara'da ne atraksiyonu olcak yaw? En fazla bara gidip içki içeriz, sinemaya gidip mısır pörtleği yeriz..

Ha bir konser olsa coşarız felan ama tatil köyü değil ki burası sokağa çıkıp BonePART gibi kızlara laf atalım??[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 21 October 2003 08:04 tarihinde demiş ki:
bu haftasonu yazan topic geçen haftasonuydu, ama bu haftasonu da olabilir :)

bu arada apaçiden ses çıkmadığına göre istemiyor bizi evinde :)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?

ehe gelinde bizim evde bildiri daağtmak yasak :)
oturup hep birlikte sevimli kahramanları izleriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 21 October 2003 09:49 tarihinde demiş ki:


bombalar hakkında birinden txt dosyası buldum.. [hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?


Havadan düştü dimi hehe.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...