cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 pilot+takım puanları silinmesi lazım bence de zaten kıl olurum mclaren'e işallah 2008'den de ihraç olur=)
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2008den de ihraç edildiler ki zaten :)
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 demin netten kısa bi araştırma yaptım okudum fln 2008'den ihraç edilmemişler,2008'de yarış öncesi arabaları kontrol edilecekmiş,ferrariden çalıntı birşey var mı yokmu ona bakılacka ona göre yarışa sokulacakmış olay sadece bu seneki takımlar şampiyonasını ferrarinin kazanması oldu başka bişiye yaramadı=)
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: İyi de Alonso'nun ne kadar iyi bir yarışçı olduğpunu zaten biliyoruz. E Hamilton da o daha üstün arabalarla Alonso'ya fark atıyor. O zaman zaten iyi bir yarışçı. Bence iyi oldu puanlarının silinmemesi. Adama göre karar verirlerse TFF'den farkı kalmaz FIA'nın. Objektif davranmadan adaleti sağlayamazsın. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:46 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sürücü puanlarinin silinmesini isteyenler hatalilar. Suruculerin ne gunahi var. 7 dolar lik bir parça bu kadar puan in kazanilmasina sebep olabilecegini zannetmiyorum. Suruculer bu hile ile direkt olarak karismislarsa o zaman tamam ama genede bence en adil karar verilmis.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Eskiden ben de olay arabada diye düşünürdüm ama öyle değil işte. Olay sürücüde büyük ölçüde. Ki bildiğim kadarıyla olay Mc LAren'in Ferrari'den bi,lgiçalması. Haliyle zaaten Ferrari'nin bildiği ve belki de uyguladığı sisteme sahip oldular. Arabalar arasında ciddi bir performans farkı yoktu. Alonso massa Raikonnen arada sırada formdayken bir şanssız yarış hariç Hamilton hep formdaydı. Sürücü klasmanını da bu etkiledi zaten.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ron dennis açıklama yapmış aldığımız verileri kullanmadık diye. yağtığı açıklamada cezayı haksız bulduğunu söylemiş. http://www.formula1.com/news/headlines/2007/9/6769.html said: We are also continually asked if McLaren didn't use the information, what was the reason for Stepney and Coughlan collecting all this data about Ferrari? We can only speculate as neither Coughlan nor Stepney gave evidence at today's hearing, but we do know that they were both seeking employment with other teams, as already confirmed by both Honda and Toyota. bu demeçden özetle şunu anladım doğru mudur? "öyleyse niye çaldık. Coughlan ve Stepney bu verileri çalmış ve hiçbir ifade vermemişler, bizim tahminimizce bu verileri Honda ya da Toyota da iş aramak için kullanıyorlar." [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 20:16 tarihinde, Batuhan_BJK tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 tam bir serrefsizlik ornegi olan mclaren a oldu.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Honda açıklamış daha önce bunlar bize işe girmek için geldiler ama herhangi bi teknik bilgi paylaşmadılar diye.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kullanmamış olmaları bişey değiştirmez, çalmasalardı bilgileri. Takımın suçu olmasa da iyi kontrol edecek çalışanları böle şeylere mahal vermeyecek. Cezalarını buldular gayet iyi oldu.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 alonso ve hamilton da sanırım ifade vermişler eğer alonso ve hamilton bu olaydan haberdar iseler bence silinmesi lazım onların puanlarının da
Öne çıkan mesajlar