Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop için ekran kartı tavsiyesi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Dell D630 alma ihtimalim var ama 2 ekran kartı arasında seçim yapamıyorum.
1. Hali hazırda üstündeki Intel® Graphics Media Accelerator X3100 (Up to 256MB shared2)
2. 128MB NVIDIA® Quadro NVS 135M™
Bu iki karttan birini seçme ihtimalim olucak gibi. İkisininde işlerimle ilgili kullanımda gayet yeterli olacaklarından tabiki merak ettiğim şey tabiki oyunlar konusunda hangisinin daha tatminkar olacağı ve uzun ömürlü olacağı VE driverlarının sorun çıkarmayacağı. Wow, Warhammer vs gibi oyunlar elbette :)

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 15:56 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi on board kart, ramle paylaşımlı kullanıyor. tabii ki de kati suretle düşünülmemesi gereken bir kart =) (düzeltiyorum: kati suretle benim düşünmeyeceğim bir kart)

pil ömrünü uzatır, senin ömrünü kısaltır.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:45 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama bu noktada Mum'in son soyledigini de dusunmen gerek. OnBoard ekran kartini kullanmazsan laptop'in kullanilabilir zamani kisalir. Zaten sarj etmeden kullanma suren 3-4 saatse, ekran kartiyla beraber 2 saate kadar dusecekse bence mantiksiz oluyor. Sonucta laptop'in ozelligi mobil olmasi. Ekran karti ekleyerek bu ozelligini ortadan kaldiriyosun. Desktop modunda laptop oluyor ondan sonra... E olay oysa, ayni ozelliklere sahip, kucuk kasali bir desktop + kucuk ebatlarda bir lcd edinilip bilimum gidilecek yerlere bu goturulebilir. Veya sadece kasayi tasir istedigin yerde cikarir kurarsin 2 dakikada. Ayni kapiya cikiyor, hatta ekstradan bilgisayardan daha iyi performans almana imkan doguyor.. a.k.a laptop vs. desktop

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 18:04 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...