Phyx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 karnım aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 iftara kadar uyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 akşam yemek yedim ama sahura hayatım boyunca 3-4 kere kalkmışımdır . Bu senede 7.30 da açıyoruz yuhanzi . Bilmiyorum gelecek senelerde ne yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Akşam yemeği yemedim, sahuru da kaçırdım. Birazdan pizza felan yerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 amaç oysa . En güzeli sahura kadar uyuyamak sahurdada uyku hapı alıp yatmak ozm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bi daha okudum da ne pis bi adamım ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 oha başladı mı oruç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 of ben uyuyamam işteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Phyx ben deli gibi hastayım. Tutmuyorum bugün. Yanımda cola+mantı var. Ne yapmalıyım? Bana yardım et. Bu arada 10 dk önce bayıldım kafam klavyeye düştü uyandım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 öm kutun boşmuş xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 o kadar fazla yemişimki sahurda hala şişkinliği duruyo oha artık hayvanmıyım neyim ne hanzo adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 olm durun ya öldürdünüz gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 valla şua nda negro yiorum ve kafamda acaba bu sene tutablirmiyim die plan yapıorum ama sanırım mantı iskender beyti pide dabılcizburger gibi şeyler var olduğu sürece içimden gelmicek... nıhahhaha I LOVE ISKENDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 @akşam yemeği yemeyip üstüne sahuru kaçıranlar: tam bi loser :) [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 15:06 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 sende çok coolsun ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ekmek arası sosis var iftarda. Sabrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben kafirim, zındıkım, yanıcam cozur cozur. ancak saygiliyim. ilk gun heycanlari var, işkence etmiyim diyorum simdi eve pizza soyleyerek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 oruc tutarken su iciliyor mu, yoksa icilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 cayır cayır yanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 2 tane pizza söyledim prudent le konusurken kasla göz arasında biri bitmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 eşşek herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Teaser: [spo]Of ben de dışardan geldim. Iskender üstüne yediğim midye dolmalar midemi kötü yaptı :( şans eseri bulduğum türkiyeye gelmeyen karpuzlu bacardi breezerlarımı içiyorum soda yerine. Birazdan da kız arkadaşım gelecek, söyliyim bi paket kırmızı malboro alsın bare.[/spo] Hercles haklısın dostum spoilera aldım. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 16:31 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 <3 noxite. kiss ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 arkadaşlar sözüm oruç tutmayanlara ayıp ediyosunuz siz oruç tutmayabilirsiniz tamam saygı duyarız ama biz size saygı duyuyosak sizde tutanlara saygı gösterin lütfen ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 oruc=nefise hakim olma yani adam orda midye dolma dedi diye ben burda oruc tutmadiim halde, yamuldumsa, tutanlara yazik. ancak sacma bi uyari olmus hic sevmem boyle "tutanlara saygı duyun da bık bık bık" konusanlari:) karisaman sen kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar