The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Darkmoon Card: Vengeance Binds when picked up Unique Trinket +51 Stamina Requires Level 70 Equip: You have a 10% chance when hit by an attack or harmful spell to deal 95 to 115 holy damage to your attacker. http://thottbot.com/i31858 bu trinketi kullanan warsa goruslerini alabilirmiyim. alirsam warrior prot Pve ( Gnomeregan Auto-Blocker 600 yerine ) kullanmayi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 classın ne? gayet iyi bu trinketlar ben de kullanıyorum bunu olmasa da darkmoondan o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Prot warrior. Pve amaçli kullanicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi staminası iyi güzel de threat üretir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 amaç o deilmi zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Quel-Thul üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 03:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- amaç o deilmi zaten (: iyi ile güzel arasında virgül var. dezavantaj olarak söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Threat üretmek isteyen her class'a uygun bir trinket bence, bunun bir farklı versiyonu daha var bizim bir tank ikisini birden kullanıyor mesela gayet de faydalı. Ayrıca verdiği hp bakımından pvpde de ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bende var o trinklet.Cidden çok güzel bir trinklet bence.Ama threat olarak sana 5-6 TPS'den fazla vermez.Yine de al bence.Nede olsa Auto Blocker aslen shield slam için yapılmış bir warrior threat trinkleti.Encounter'a göre ikisini değiştirir kullanırsın.Örneğin Void Reaver'da Auto Blocker Karathas'de ise Darkmoon Card falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Darkmoon Card: Madness icin bi yorum; Unfortunately, this trinket does not work in Sparta. öggh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Edit: Uykulu uykulu forumlarda gezmemek lazım. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 08:11 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 direk tankadin trinketi diger classlar icin tek kullanisi stamina bonusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 güzel olabilir ama auto blocker ve moroes watch kullanıyorum auto blocker de sürekli ek damage ekliyor slam e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Kullanılırsa threat bonus'u için değil stam için kullanılır zaten. Ama öyle ahım şahım değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ya uykulu uykulu alakasız bir yorum yazmıştım da ondan :D. Bu arada Vengeance'ın holy damage'i paladin talentlarından bonus alıyor.O yüzden paladinlerde daha çok işe yarıyor.Madness'a gelince bence daha çok pvp trinkleti ama warriorlara göre staminası az olan paladinler bu açığı kapatmak için madness+vengeance combosu yapıyorlar bazen.Fena fikir değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 paladin yapsın tabi combolar öyle, gidip 100mob aynı anda kessin goldun kralı olsun, prot warrior bir taneyi keserken arkada film falan izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ne kadardan gidiyor ? nerden düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Çok paraya gidiyor, kestiğin moblardan çeşitli kartlar düşüyor o kartların aynı isimli 8 tanesini birleştirince o seriye ait deckin oluyor sonra o decki verip trinketini alıyorsun :) . Nerden baksan 1.5k civarına satılır deck halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Furies serisini toplaman lazım. deck 1,5- 2k arası satılıyor Sylvanas-EU da. http://www.wowhead.com/?quest=10940 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ben ağırdan böyle Ah'de ucuza bulduğumda alarak toplamıştım.Ona rağmen yaklaşık 1k tutmuştu.Bencede sen bir 1.5k yı gözden çıkarmaya hazırlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar