tellos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Baktım forumda bi türk diziler hit olmuş hemen patlatdım konuyu. Dizinin ilk bölümünü izliyemedim ama faklı gibi, oyuncuları baya kalite bide,ordan yırtıp sezonun 1-2 başarılı dizisinden biri olabilir benim için. Konusu olarak kabaca ''Son Osmanlıların (Osmanoğulları) sürgün günlerini anlatacak tarihi bir yapıt'' diye geçiyo. Yonetmenliğini Selim Demirdelen adlı bi şahıs yapıyormuş. Oyuncular: Ekran Can,Fikret Kuşkan,Melissa Sözen,Nejat İşler,Mehmet Günsür,Vildan Atasever( son 3 isimle reyting zıplatırlar zaten) böle bi dizi görecez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ekran Can,Fikret Kuşkan bunlar boru zaten reyting falan zıplatamazlar dimi. garanti ediyorum kötü dizi olacak bu dizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aralarından bi tek melissa sözen ve erkan can beni zıplatıyo açıkcası. erkan can oyunculuktan, melissacığım ise güzellikten tabi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abi anlatmak istediğim o işte izliyen adam ''aboo nejat işler gene seviscek gel kız gel'' diye oturup izliyen baya olcak sonuçta onlar zıplatıcak, fikret kuşkan ve erkan can için zaten diziye anlam kattıkları için isimleri zıplatıyo,ha bide erkan canı da erkekliği için ilziyen kızlarda vardır tabi neden olmasın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186608 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 fikret kuşkan'ı bir dizide görünce şok olsam da, oyuncu kadrosuyla resmen all starı yakalamış olan dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 fikret kuşkan'ın ses tonunu niyeyse engin günaydın'ın ses tonuna benzetiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 benden başka duzenli takip eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Çok kaliteli bi dizi. Senaryoyu ve oyunculuğu geçtim her bölümü film gibi resmen. TR dizilerini aşmış bu konuda, helal olsun kadroya.♠ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar