irin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 simdi son derece ciddi olarak soruorm..şimdi bunlar saglıksız değilller mi bi kere insanın baldırlarını agrıtıorlar,düşme sasma riski var,bi yere takılma riski var(filmlerde oluo daha cok ama) ..hem giyen kişi kanımca cok komik gorunuor,yuruor peküü hatun kişi bunu neden yapıor kendine,nie giyiyor o topukluları? kimisine de iş hayatı giydirior onları nedir yani topuksuz ayakkabıyla prezaaantağbbıl olunmuor mu? boyla beraber cekicilik kat sayısını da mı yukseltio bu meretler? sinirlendim..sevgilerrr (sozum minik topuklu ayakkabılara değil,anladınız szi işte) [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:27 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yok bazı hatunlar çok güzel yürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 evet çekici olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 topuklu ayakkabıyla çekici oluyorlar mı? Bence gayette oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bildiğim kadarıyla kadınları daha uzun gösterio ve yürürken daha iyi sallamalarını sağlıyomuş kalçalarını. gösteriş meraklısı hatunlar da bu acıya yukarda saydığım avantaj(?)larından dolayı katlanıyor bebeyim. herşey erkekler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Vurdulu kırdılı filmlerdeki apartman topukları bende sevmem. Ancak ince topuk gayet şık duruyor bayanlarda. Evet haklısın yürümesini bilmeyenler de var ama bilenlerde gayet şıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 vayy böa bi ayakkabının maheretine bak hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tabi kalçan güzel değilse böyle topicler açıosun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 çok itici oluyo topuklu ayakkabı sonra o topuklar nasır olur falan ıyh iğrenç giymeyin topuklu sandalet bile iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 herşey gibi bazen güzel bazen çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 topuklu ayakkabıyla uyumlu bişeyler giyince daha güzel gözüktüğü için bi de boyu uzatıyor yürürken dikkat çekiyor, monofonik ses çıkartıyor zaten kadınların yaptığı bisey o açıdan fazla kafa yormamak lazım mantık benzerliği açısından dekolte bişeyler giymek, mini etek giymek tarzı bişey, getirileri olduğu gibi zorluğu olcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Aksine igrenc oluyor bence ,hic sevmiyorum topuklu ayakkabi görüntüsünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ucu bole sivri giyiyoalr bide diyorum ulan tekme atsa kesin gebertir onu sivri topugu sivri ha bottu cizme idi ona lafim yok felaket seksi duruyor vucudu elverisli hatunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 @ sly-one hade ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 topuklu ayakkabi ne ise yariyo diyen arkadaslari kiniyorum guzel ayakli guzel ayakkabli guzel hatun gormemisler diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ben bilmiyorum abi size göre çekici gelebilir ama bana göre itici geliyor kadın kız herneyse sürekli yükleniyor topukla o topuk nasır olur ne pis birşey olur sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Genci yasli , yasliyi iyice kart gösteriyo , cizme seklinde olmadiktan sonra , tarihin tozlu sayfalarına karışır isallah tez zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 özel gün ve geceler dışında giymem ama bazı hatunlara çok yakışıyo ya sütun gibi bacak,incecik bilek falan yakışana yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 @ daverc amiiiiin.en azından toplum bu topuklu ayakkabı hedesine zorlamasın insanları. cıldırıorm. bilirmirsunuz tabi,topuksuz ayakkabı bulmak ciddi zor bişi...i aama hakkını yemeyeyim iyiki varsın timbıırleend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yürümesini bilmeyen hatun topuklularla penguen gibi oluyor ortapedik olarak sakıncalı olduğunu ben de duymama rağmen bazen de ayaklarında kronik ağrı olan insanlara topuklu ayakkabı tavsiye ediyorlar (converse falan giymeyi çok seven bi arkadaşımın başına gelmişti yazık :p) [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 penguene yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Buz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tavuk dipdiri öterken içeri girdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 topuklu ayakkabılar çok seksi ohjjjşşşş her türlü ylarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar