Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

monkey island 3 sorunsalı


kingpin

Öne çıkan mesajlar

  • 5 ay sonra ...
Yahu su oyunu oynamak bi kısmet olmadı. İkinciye yukluyorum bilgisayara ama yine aynı yerde bozuluyo oyun. Daha hemen basında, ufak korsanın oldugu gemideyim. Topu kullanıyorum vuruyorum falan elemanları, ufaklıkla konusuyorum, ipi kesiyorum vs. en sonunda tekrar topu kullanınca araya bi kısa video giriyo, ama bende duzgun calısmıyo o video. Cok hızlı bi şekilde oynayıp geciyo ve oyun orda takılıyor.

aradım patch falan da yok, benden baska bu sorunu yasayan da yok sanırım. sinir oldum ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.netalive.org/topics/16122

su siteden loaderı buldum. bi kaç bişey anlatmıs, uyumluluk olayını degistirdim bi de yeni loaderı yukledim. diger ikisini beceremedim. ama herelde senin dedigin sekilde duzeliyor sorun.
simdi deniyorum bakalım.
evet duzeldi eyvallah :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer de inventory yi acınca hata veriyor.
senin loader dedigin setup dosyası mı launcher mı?
ben launcherı degistirdim sadece. setup dosyasını nasıl kullanıcagımı bilmiyorum yalnız. oyunu yukledikten sonra mı calıstırmak lazım. yoksa oyunu silip bu setup dosyası ile mi kurmalıyım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda biri Scummvm'nin adresini vermiş, onu çek CD'den bazı dosyaları da dizine kopyalamanı isteyecek, onları kopyala Scummvm yardımıyla sorunsuz oynarsın. Daha geçenlerde oynayıp tekrar bitirdim o şekilde. Bir tek yerde sorun çıktı sadece Scummvm'de oynarken, kısa bir ara demoydu o da, esc'ye basıp geçince devam edebildim onda da rahat bir şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...