kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ya tekrardan yükledim heveslendim ancak oyun bi acayip çalışıyor acayip derken sadece demolar çok hızlı ve takılıyor ses kesik kesik geliyor falan sebebi ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 directx in ayar yemesi gerekiyor gibi geldi bana. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 16:18 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 nasıl bir ayar mesela ? kaç yüklememiz lazım ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 en son hangisiyle onu yükle işte eralp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 scummvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Yahu su oyunu oynamak bi kısmet olmadı. İkinciye yukluyorum bilgisayara ama yine aynı yerde bozuluyo oyun. Daha hemen basında, ufak korsanın oldugu gemideyim. Topu kullanıyorum vuruyorum falan elemanları, ufaklıkla konusuyorum, ipi kesiyorum vs. en sonunda tekrar topu kullanınca araya bi kısa video giriyo, ama bende duzgun calısmıyo o video. Cok hızlı bi şekilde oynayıp geciyo ve oyun orda takılıyor. aradım patch falan da yok, benden baska bu sorunu yasayan da yok sanırım. sinir oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Run -> cmd -> dxdiag yaz, ordan sound tabından sound acceleration'ı basic'e getir bunun sorunu cozmesi lazım. Oyundan cıkınca eski haline getirmeyi unutma =) Bi de şu loader'ı indirip yuklemek isteyebilirsin sorunsuz calistiriyo oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 http://www.netalive.org/topics/16122 su siteden loaderı buldum. bi kaç bişey anlatmıs, uyumluluk olayını degistirdim bi de yeni loaderı yukledim. diger ikisini beceremedim. ama herelde senin dedigin sekilde duzeliyor sorun. simdi deniyorum bakalım. evet duzeldi eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bu sefer de inventory yi acınca hata veriyor. senin loader dedigin setup dosyası mı launcher mı? ben launcherı degistirdim sadece. setup dosyasını nasıl kullanıcagımı bilmiyorum yalnız. oyunu yukledikten sonra mı calıstırmak lazım. yoksa oyunu silip bu setup dosyası ile mi kurmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ben direk kurdum oyunu setup falan kasmadan, bu launcher ile calisitiyorum bi de sound acceleration'ı degistirdim hicbi sorun cıkmıyor valla bende. Olmuyosa o zaman sil bastan o setup duzeltici ile yuklemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Yukarıda biri Scummvm'nin adresini vermiş, onu çek CD'den bazı dosyaları da dizine kopyalamanı isteyecek, onları kopyala Scummvm yardımıyla sorunsuz oynarsın. Daha geçenlerde oynayıp tekrar bitirdim o şekilde. Bir tek yerde sorun çıktı sadece Scummvm'de oynarken, kısa bir ara demoydu o da, esc'ye basıp geçince devam edebildim onda da rahat bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 evet ilk yukledigimde oyunu bulamamıstı sonra Mirage'dan yardım aldım ve hallettim oynuyorum su an sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar