ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Abi ; Daha bir ay oldu neredeyse geleli , anlamıyordum anladım şimdi. Türkiyeyle olmaz Türkiyesiz olmaz. Her sokağa çıkışımda dumur olmadan , gecenin 4 ünde sigarasız kalınca tekele gidip " abey sigara sigara" diye yalvarmadan , Canım sıkıldı mı deniz kenarına inmeden , Vapurda sigara içmeden , mizah dergilerimizi okumadan , türkçe konuşmadan adam gibi , nargile olmadan ; yaşanmıyormuş.. Sıkıcı burası , hiçbirşey yok herşey aynı.. Bıktım birazcık ta.. Alışmaya çalışıyorum. Ulan oraları özledim.. birileri benim için gidip vapurda sigara içsin , boğaz kenarında çay simit ikilisini yesin-içsin... ühü =_)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 nereye geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Abla ; Daha 1 ay olmuş sen ki bize "BEN ZATEN FRANSAYA GIDIYORUM" diye ayarlar vermeye çalışan fransız kırması paris aşığı çocuk değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 daha 15 yaşlarında olup da özlediği şeyin nargile ve vapurda sigara içmek olması da bambaşka. sonra emreye falan tinerci diyoruz, yazık çocuğa. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 15:37 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ahahhahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184403 az istikrar plx!(alatariel) [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 15:40 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 artık fransa' da olduğuna göre bacaklarını traş etmene gerek yok. always look on the bright side of life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Zamane gençliği çabuk büyüyor be 15 yaşında nargile wuoow! 22 yaşındayım 3 ay önce nargile içtim ilk defa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sen de geç kalmışsın baya aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aga beni fransaya götürr plx :.( [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 16:32 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kaderimse çekerim diyeceksin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tamam lan abartmayın siz de ama fransızlar hakkında görüşlerin değişirse bize bildir :p ayrıca o ilk gittiğin için öyledir, 1-2 sene sonra hala dönmek istiyorsan o zaman istanbulu daha çok seviyorsundur o yüzden bekle biraz çevre falan edin orda bakalım ayrıca sigara içme, kanser yapmazsa da süründürür [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 16:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Haha valla insan özlese bile yazmaya utanır en azından önceden tersini söylediyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ordada deniz var.ordada sigara var.nargile belki bulursun.salla.burası hala aynı bıraktığın boklukta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 özledim sımsıcak kokusunu özledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 elindekinin değerini kaybedince anlamış gbi olmuş biraz biraz değil baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 15 yaşında özlediğin şeyleri takdir ettim. ayakta alkışlıyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 o kadar yazdığın şeyden sonra bunları söylemen epey hoş. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 pwned = yargılamışsınız resmen = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Siz yaparsanız böyle bu kızcağızda nefret eder türklerden tabiki. Fransızlar gibi biraz asalet birazcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Tüy dikelim mi aga? Tam bir aristokrat fıranse gibi. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:24 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 wru transparency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar