elma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Max'ın yenisi mi çıktı?? Demin marketten bir max çilekli aldım böyle paketi falan değişmiş ilk bakışta farkettim. Tadı da değişmiş mi diye bir ısırık aldım baktım o da farklı. Tadı biraz panda gibi olmuş. Ben panda'yı severim max'tan daha çok ama panda her yerde bulunmaz. Ama max'ın da yeri ayrıdır. Şimdi algida bu dondurmayı değiştirdi mi yoksa bizim market merdivenaltı max mı üretip satıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 çilekli max yıllardır var ama ben yemiyorum çünkü alerjim var tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hep böyleydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bi ben mi pepsi max le karıştırdım başlığı? çok aç gördüm kendimi... lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 cthultu hep öyle değildi aslında. Eskiden düz şekildeydi hatırlarmısınız, yani böyle üste doğru kavis yapmıyordu dümdüz şekildeydi sonra bir değişim oldu paketini ve şeklini değiştirdiler. Demin yediğim farklı bundan. Hatta bu yenilerde iğrenç espriler oluyor çubukta, bunda o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 offtopic bu arada magnumdan bi alana bi bedava sürüo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 max ın çikolata katmanı bayıyo beni.rezalet abi safi kakao acı.bitter çikolata sevmeyen bırı olarak ondan da nefret edıyorum.3 senedir fılan yemıyorum kafadan o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 frigola rlz dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Haha çocukmusunuz max yiyosunuz? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 max iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 öeh bende pepsi max anladim çilek milek ne dior bu diorm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 max fakirin magnumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Eğlenceyi maxla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 @mrleive ben de öle sandım lol... bn max yemeği,o aslanı digital hale getirdikleri gun bıraktım..eskiden daha bizdendi cizgileri..o ne ya simdi tipsizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar