Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Gordian knot'ın 2, Spiral architect'in 1, Atheist'in 3, Cynic'in 1 albümü, 3 yada 4 demosu var. Atheist'in Elements'ı dinle illaki hangisinden başlarım diyorsan, ama doğru torrent'dan diskografi çekmen daha idealdir. Ayrıca BÖRRRGGG! kaldırabiliceksen Necrophagist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günde min 15 dk necrophagiste ayırıyorum zaten heh atheistte falan da yine kayıt olayı yüzünden d,nleyemiyorum ama üzüldüm yani. piece of time dan rastgele şarkı açtım ilk 15 sn sinden of nolcak acaba ilerisinde dedim ama dinleyemiyorum işte, başım ağrıyor cızır bızır olduğu için : Griswold said: Atheist'in albüm kayıtları iyidir hoştur da eski biraz falan, ondan kalitesiz gibi gelmiş olabilir. Aslında cd'den dinleyebilsek fark eder baya da albümlerini bulmak zor olabilir. Geri yayınlandı gibi hatırlıyorum gerçi. hah işte tam üstüne bastın. cynic - focus un remasterı bile güzel değildi gerçi. 3 tane (yan projeleri sanırım) portal 'dan şarkı eklemişler mesela , bariz bir kalite farkı var aralarında. baya öneri gelmiş teşekkür ediyorum, şimdiden aramaya başlıyorum final sonrası hepsine bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 camel-rajaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 rem - leave şarkısını dinle sadece. 1 ay falan idare eder tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Cynic'in güzel olmayan şeyi kayıtları de mi? ona göre böğürücem. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 e yani :D max 10 sn dinleyebildim, kendisi nasıldır bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o zaman senin artik biritni dinleme vaktin gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 HİT Mİ BEYBİ VAN MOR TAYM çalıyor zaten arkadaşımın bilgisayardan, uyuacağım : hayır sevdim adamları da kayıt kalitesi bakımından diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Sinik'in kaydı kuydu iyidir, o kayda da kötü diyorsanız pop falan dinleyin abi ne diyeyim, kötü kayıt bulamazsınız. Takmayın bu kadar kaydı kaliteli mi bilmem ne diye. Ne çaldığı anlaşılıyorsa tamam işte. Sinik'te zaten gayet net yani sonuçta. Çok samimiyiz ondan sinik diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 össye kadar o saydıklarını dinle, öss de bi üniye yerlesirsin ilk zamanlar bi bocalarsın sonra elektronik.bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yok anam metalci adam metalci ölur.PP olmaz o senin dediğin sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 tavsiye isteyenlere "last.fm versin" diyesim geliyor sdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 max 15 sene sonra cıktıs cıktıs yaparım muhtemelen de şu anlarımın tadını çıkarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar