The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 install a baslarken hop dıyor north amerıka da calısırım ben ... calıstırabılen varsa soyleyebılırmı ? nasıldır nıyedır ? (regıonal settıngs ve tımıng zone degıstırmeler yemıyordu wın xp pro) ... (aynı konuyu tasıyan baska bır topıc oldugunu bılıyorum )...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 halloldu ... eheh key ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bişi anlamadım ama neyse öyle olsun[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var)
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 oyunun hertur sorununu asıp ta oynayabılen varsa ... bana mesaj atabılırmı ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 gerçi sorun topikiymiş ama. neyse, gayet beğendim bu oyunu (bu aynı zamanda oyunu oynayabildim demek de oluyo :-p ) RPG/RTS kırması bi campaign'i var, ayrıca sırf RPG ya da RTS modunda da oynanabiliyo. tipler gayet komik, konuşmalarda da eski ingiliz aksanı kullanmışlar, eğlenceli olmuş, müzikleri de güzel. güzel işte, oynayın, eğlenirsiniz ...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Öne çıkan mesajlar