Aral Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bu arada görünene göre 1.1.2 kırılamıycak.Çünkü 1.1.3 çıkınca da aynı bootloader ı kullancaklarmış.Elimiz mahkum Turbosim alcaz gibi gözüküyor.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Valla belli olmaz teknolojide çareler hiç tükenmez yapıverirler yine bi trick :D
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 su anki versiyon turkiyede kullanılabilio mu? eger oyleyse almayı dusunuorm ama degilse bakkala gitmis olmayiim o kdr para verip
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 iphone 1.1.3 , 1.1.2 4,6 telefonlar software ile kirilmis bulunmakta hic dusunmeden alinabilir.
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Evet yeni ziPhone dediğimiz bir software çıkardı namıdeğer hackerlarımız. Zafer bizimdir. Herkes rahat rahat 1.1.3'e update edebilir. Hİçbir sorun çıkarmadan bu software'i indiriyorsunuz ve hem aktive edilmiş hem jailbreak edilmiş hem de unlock edilmiş bir son model iphone oluyor elinizde. Ekstradan çip almaya da gerek kalmadı şimdilik. Software'i isteyen bana özel mesaj atsın, linkini atarım.
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 16gblık da cıkmıs resmen al beni diyor alet. gps gbi yer fln bulma olayı da gayet guzel olmus
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mart'ta bu locking olayı tamamen kalkıyormuş. Her telefon unlock oluyormuş ve yeni satılanlar hazır unlock çıkıyormuş.
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 olsun artık zaten. apple en başında salaklık yaptıya neyse :) allahtan boku çıktığını anladıda, kaldırıyor.
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bokunun çıkmasıyla alakası yok, Fransa'daki bazı kanunlar bu telefonu sadece bir şirket müşterilerine belirli bir süreden daha fazla satmasını engelliyor. O yüzden ya hepten Fransa marketinden çekileceklerdi ya da bu saçmalığa son vericeklerdi.
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 1.1.3 ün unlock olayı çok kolay. küçük bir yazılım ile kırılabiliyor,üstelik turkçe dil paketide yüklenebiliyor. Cuma günü 10 dk da unlock yaptım. tamamen software ve sorunsuz çalışıyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mayıs'ta ABD'den alacağım 16gb iphone ama apple sitesinde AT&T'den hat almak gerektiği yazıyor. Burada kullananlar gördüm turkcell hatla falan. Nereden almak lazım ABD'de biliyor musunuz acaba?
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 topiği biraz daha dikkatli okursan.. aradığın bütün soruların cevaplarını bulursun.
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 çalışabiliyor, bugün gördüm. derste aradılar arkadaşı.
micha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Şirketten arkadaşım almış,kullanabiliyor ve dizayn olarak çok tatlı 800 YTL gibi bir fiyatı var.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Sovereign said: topiği biraz daha dikkatli okursan.. aradığın bütün soruların cevaplarını bulursun. Abi 10 sayfa topiği nasıl okuyayım ÖSS'ye hazırlanıyorum oturup on sayfa okuyacak vaktim yok :D Sadece alan birisi varsa şu dükkandan alınabilir diyecek o kadar. Çok zor bir şey değildir heralde :)
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 valla bölümün modu olaraktan ben bile üşendim ne yalan söyliyeyim:) aradan spesifik mesaj bulmak kadar sıkıcı bi iş yok be.
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 nileppezdel said: Mayıs'ta ABD'den alacağım 16gb iphone ama apple sitesinde AT&T'den hat almak gerektiği yazıyor. Burada kullananlar gördüm turkcell hatla falan. Nereden almak lazım ABD'de biliyor musunuz acaba? at&t store dışındaki heryerden alabilirsin. ben arkadaşa apple store'dan aldırırken iyice tembihlemiştim. sadece şunu söylemesi yeterli; hediye alıyorum, at&t kontrat işlemlerini hediye ettiğim kişi daha sonra gelip halledecek. dersen yiyorlar ve veriyorlar. zaten zor değil yani at&tsiz alma gibi bir durum. apple'nın umrunda değil :) bu arada 1.1.4 firmware cıktı. dün gece 1.1.1'den direkt Update tuşuna basarak yükselttim ve kırdım. hiç bir sorun olmuyor bilginize :)
Yeto Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 1.1.4 un ne farkı war kı yukseltıoruz ama?
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 benim peder aldırdı 16gb lıgından amerikadan at&t hatla birlikte geldi burda da 2-3 gunde kırdırttı vodafone hatla türkçe menülü filan kullanıyo alet de baya hoş çaktırmadan çalmayı planlıyorum :D
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yahu amerikadan makul fiyata getirebilecek tanıdığı varsa bi pm atabilir mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 abi yaygınlaşsın artık şu alet yahu.. amerika çooook uzak. halk rahat rahat teknolocik alet kullansın! buradan george bush'a sesleniyorum!
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 di mi... herif demokrasi dağıtıyor, iphone dağıtçağına.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 @Mayhem: Kırdırılan yerler de updateleyip kırar mı? Faydalanabilmek istiyorum da tüm özelliklerden :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Yeto said: 1.1.4 un ne farkı war kı yukseltıoruz ama? senin farkedicegin muhtemelen sıfır farkı var kucuk bug fixler var, asıl amaç 1.1.5 te gelicek SDK ( software develop kit ) yani dışardan appli yaratıp yuklenmesinin serbest bırakılmasına altyapı hazırlamak diye laflar dönüyo SDK kesin 1.1.5 te gelecegi kesin 1.1.5 de max 3 min 1 hafta içinde gelicek deniyo bu yuzden hiç kırdırmadım touchımı, legal legal bekliyorum :)
Öne çıkan mesajlar