aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bulursan bana da soyle, bi de gtalktan mesaj gondersene bi ara, kapaliyken mesaj geliyomu acaba merak ettim.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sictik kapanmiyomus spell check. Ama suggestionlari iptal ettikce ogreniomus. 1-2 gunde turkce ogrenir eheh
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 abu gtalk ve msn mesajlarini nasi yonlendiriyon? Hep logged in dursun telefonda
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bi application var ama yuklemedim ben.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 penth 3g mi aldın? nereden ne kadara aldın, sözleşmeli mi kaçak mı? yok diğer türlü aldıysan aynı sorular geçerli yine :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Penth spell check'i jailbreak yaparsan kapatabiliyorsun :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 roket adam said: penth 3g mi aldın? nereden ne kadara aldın, sözleşmeli mi kaçak mı? yok diğer türlü aldıysan aynı sorular geçerli yine :)amerikadan 299 dolara aldim sozlesmeli :) jailbreak yapilir mi abi onun icin ehuehu. bu arada spellcheck aslinda guzel biseymis klavyeyle hizli yazmani sagliyo cunku yazdigin kelimeleri atiyo databaseine hep. mesela ekmekcokyeto gibi bi kelime yaziyosun, bunu da ayni ingilizce kelimeler gibi database e ekliyo artik ve tekrar yazarken elin biseye carparsa yine de bu yaziiyo. ve cancel ettiginde, yazdigin kelime yerine o kelimeyi istemedigini ogreniyo falan, guzel yapmislar. sukru, www.google.com/talk iphone u taniyo, pc'dedki gtalk gibi super applicationimsi web sayfasi var. msn ve gtalkta hep online olmayi ve gelen mesajlari, sms olarak aktarmayi nasil yaptigini anlatirsan duacin olucam yalniz
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben de yapmadimki onlari, zaten gtalk kullanmiyorum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arkasi cizilio lan bunun case almak lazim
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 case ne yaw.. decal yapıştırın çizilmelere karşı. çıkınca iz de kalmıyor kaliteli bişi almışsanız
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 gerek yok bisey takmaya, cizilsin, kullanildigi belli olsun, yillarin izi kalsin ustunde, ben oyle seviyorum kullandigim seyleri.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Turkcell Blackberry Bold'u getirmis. 18 ay, ayda 99 YTL vererek alabiliyormussunuz. iPhone'un fiyatini ona gore hesaplayin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 o 99 YTL'ye kac dakka, mesaj, data vs dahil? degilse tecavuz cunku de
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Tamam ya bu alet öyle kolay kolay ucuza gelmez o zaman. Gönül rahatlığıyla ayağa düşmeyecek diyebilriz gibi geliyor. Kızılay dağıtmış gibi olmasın istiyorum :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Blackberry'de sinirsiz internet dahilmis o fiyata sanirim. Konusma falan extra olabilir.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bir zahmet internet dahil olsun. Ocağına incir ağacı diker o gprs edge faturası. Alet 5 dk da bir bağlanıp ne var ne yok diye kontrol edecek :S
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bugun almaya gittim at&t'ye ve buyuk bi sacmalikla karsilastim kredi skorum olmadigi icin 500 dolar depozito istediler benden 1 yil boyunca duzenli odersem geri vericeklermis parayi hay at&tye kafam girsin ya tmobile le felan anlasamamis mi apple
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hayır sadece at&t ile türkiyede sadece turkcell ile anlaştı mADmaXimus said: bugun almaya gittim at&t'ye ve buyuk bi sacmalikla karsilastim kredi skorum olmadigi icin 500 dolar depozito istediler benden 1 yil boyunca duzenli odersem geri vericeklermis parayi hay at&tye kafam girsin ya tmobile le felan anlasamamis mi apple
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Vodafone la da anlaştı apple iphone için
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 mADmaXimus said: bugun almaya gittim at&t'ye ve buyuk bi sacmalikla karsilastim kredi skorum olmadigi icin 500 dolar depozito istediler benden 1 yil boyunca duzenli odersem geri vericeklermis parayi hay at&tye kafam girsin ya tmobile le felan anlasamamis mi apple abi soylemistik bunlari zaten, icine oturuyo insanin kut diye 500 doler gidince.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 26 Eylül'de ön talep formu dolduranlar öncelikli olcak şekilde satışına başlicakmış turkcell iphone 3g nin
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 simdi turkcell bu aletleri getirince biz 2gleri sorunsuz sekilde update edip kullanabilcek miyiz acaba?
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hayir turkcell telefonu satarken turkcell icin aktive edip saticak, turkcell'den almayanlar icin degisen birsey olmayacak. ornegin bende su an at&t'nin iphone 3g'si var, turkiye'ye geldigimde kullanamayacagim vs vs
Öne çıkan mesajlar