Garadia Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 evdeki bilgisayarın uploadu 8 mb olsaydı belki olurdu ama yavaşlık yüzünden imkansız gibi
Yeto Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ya nil olm bu alet super bı alet ama god mode on fılan yapmıo a.k bu arada kapandı lan alet =(( ibneler zaten orjınal ımeı numaramı degıstırdıklerı ıcın gıdıp kayıt da yaptıramıom. sırkecıye gıtmeye de üşeniyorum ama yarın illa ki gidicem
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ehehe yazık olmuş. Ne bileyim msne falan giriosun dediğinde dedim bilgisayar ekranında ne gözükürse onu aktarabilir :)
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ya ben şimdi amerikadan annemin bi arkadaşından iphone getirmesini rica ettim ama telefondan ozelliklerden falan bişi anlamadığı için buyuk ihtimalle onune ilk geleni alıcak bi sorun cıkarmı acaba ozellikle olması gereken bi ozelliği warmı getiricei telefonun yok her turlu kırabilirmiyim tel kilidini
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 artık kilidi kırmak inanılmaz kolay.. 5dk bile sürmüyor. Tek yapabileceği yanlış 16GBlik yerine 8GB'lik alabilir. Ya da tam tersi. Gerçi alırken soruyorlar hangisini istediğini.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 oh be içime su serptin baya bi endişeliydim daha once hiç amerikada yada baska bi yerden elektronik alet getirtmediim için biraz endişeliydim peki telefonu kayıt işlemi için sadece 1 ay içinde yurtdışına çıkmış pasaport dısında bişi gerekio mu imei numarası nedir bide?
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 imei numarası telefonun kutusunun arkasında yazıyor zaten. Onu alıcan kaydettirirken işte pasaport haricinde. Kolay bi iş yani.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yahu kafam allak bullak oldu IMEI numarası kaydı için bir kısım diyor ki turkcelle git, diğer bir kısım olmaz TurkTelekoma gidicen diyor. Bir açıklık getirecek bir link sahibi olan insan evladı varmıdır?
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 turkcell extraya gidiceksin ama sistem bu hafta boyunca çökmüş durumdaydı.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 peki bu at&t muabbeti nedir o şirketten alırsak noluo kıramıomuyuz teli yada her ay par mı odemek gerekio onlara
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Oradan alırsan zaten direk kontratla alabiliyosun ve evet para ödüyorsun kullanmadığın hat için. Gideceksin Apple Store'a USA'de. Bi iphone alacağım diyorsun. Kontrat falan lazım at&t ile diolar, "Hediye alıyorum kuzenime vs." diyorsun. Alıp götürüyorsun kontrat derdi olmadan ;)
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kontrat falan lazim AT&T ile diyolar demişsin de.. Arkadaşlarıma, kendime ve aileme olmak üzere 5 tane iPhone aldım burda Amerikada ve bir kez dahi öyle bir soru sormadılar, sormaya da hakları yok zaten.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yani at&t den alsada bi sorun olmaz diosun dimi ona gore alıcak olan insan a haber wericem bole bole yap die
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Sovereign said: kontrat falan lazim AT&T ile diyolar demişsin de.. Arkadaşlarıma, kendime ve aileme olmak üzere 5 tane iPhone aldım burda Amerikada ve bir kez dahi öyle bir soru sormadılar, sormaya da hakları yok zaten. Bildiğim kadarıyla Apple'ın ABD'de sadece AT&T hattıyla kullanılması için anlaşması var AT&T ile. Dolayısıyla da sorma hakları var. Ama ynalış biliyor da olabilirim sonuçta sen ilk elden yaşamışsın :)
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 anlaşmaları var abi de yani sonuçta Apple'ın sattığı şey telefon, hat değil. Telefonla ne yaptığımız bizim sorumluluğumuz. Adamlar sadece kullanabileceğin hat olayını kısıtlamışlar. Yoksa telefonu al, aç içini yedek parça olarak kullan umurlarında değil.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 iphone um geldi şimdi installer yukledim ilk iş olarak 1 2 sorucaım şeyler war 1)installer daki butun programlar her surumde çalışır mı? 2)eer çalışmıosa farklı surum için olan bişi yuklesem bi sorun olur mu alette? 3)Mp3 den nası zil sesi yapıcam? edit: 4)yuklediğim theme i nası ayarlicam?
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 mokoko said: iphone um geldi şimdi installer yukledim ilk iş olarak 1 2 sorucaım şeyler war 1)installer daki butun programlar her surumde çalışır mı? 2)eer çalışmıosa farklı surum için olan bişi yuklesem bi sorun olur mu alette? 3)Mp3 den nası zil sesi yapıcam? edit: 4)yuklediğim theme i nası ayarlicam? 1-her program calısmıo, mesela customizer 1.1.4te calısmıo. 2-bilmiorm 2 gun oldu bnim de =) 3- iphone browser yukluosn once. sonra itunesdan aac ye convert ettigin sarkı ile browserdan ringtones daki bi sarkıyı "replace" ediosn. sarkıyı direk atarsan anlamıo alet, o yuzden replace yapman lazm. baska yolu varsa ben de ogrenmek istiorm. 4-installerda summerboard die bi program var onu indirip, dha sonra summerboard themeleri var onları kullanabilirsin.
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 peki ben şimdi bi suru sarkı sync lemiştim daha sonra 50 tane daha attım şimdi sadece 50 tane şarkı war içinde eskiler gitmiş bole surukle bırak falan neden olmuo ipod gibin.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 mp3 ten zil sesi yapmak icin program-> ringtones source-> i.danstaface.net
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bende manually control die bişi cıkmıo iphone umda ipod umda ole bi secenek war ama iphone da cıkmıo acaba itunes eski surum olduğu için olabilir mi? 7.6.2 çıkmıs bunu yuklesem sorun cozulur mu? birde her itunes surumu her iphone surumu ile uygun mu?
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bnmki 7.6.2.9mus itunes. iphone icin 7.4ten snraki surumler oluo diye hatırlıorm. sarkıları atmak icinse sync only checked songs dersen kolay olabilir
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tesekkurler hallettim sorunu son surum olmssi gerekiomus not:bu msj iphonela atilmistir ;)
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yahu benim iphoneun gelmesine herhalde az kaldı da kafama takılan birşeyi sormam lazım. GPS sistemi diyoruz da bu arkadaş EDGE den başka birşey kullanmadığından fatura kkabarıyormuş. buna daha normal bi çözüm yok mu?
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 wifi kullanıo direk edge de kullanıo
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yolun ortasında wifi kullanamayacağıma göre...
Öne çıkan mesajlar