Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW'nin oyunu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben oynadım oyunu
gerçekten çok güzel
gtr 2 motoru kullanıyor sanırım çünkü neredeyse aynısı
sürüş gerçekçiliği olsun(her nekadar m3 kullanmasamda) arabanın tepki süreleri, viraj hakimiyetini gerçekten çok güzel yansıtmışlar oyuna.

ayrıca multiplayer olarak da oynanabiliyorki çok zevkli oluyor
bence kesinlikle oynanması gereken bir oyun özellikle yeni m3 e sizde benimg gibi deli oluyorsanız..
Mesaj tarihi:
off makineye bak ya

kucuklukten gelen m3 hastalıgım var

98 model m3 üm olsa kullanırım yani

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:51 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yamyam herifler her bilgisayarda çalışır aabey, sen yeter ki indir diyo, ama sanmıyorum. :P grafikler iyi gibi. bi de kotamı gördüm sonunda. çekemiyorum =/

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:04 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oyunu oynadim traction control u tamamen devre disi birakinca arabaya hakim olamadim level 1 de kesmedi. Klavye de oklarla oynamak pek zevk vermedi direksiyonla denemek lazım bi de :)
Mesaj tarihi:
multi oynaması ayrı bi zevkli ama 10+ yarışçı varsa ilk viraj direk karmaşa yani birinci başladım o ne güzel diyemiyorsunuz:D Arabanın kontrolleri kasıntı zor(en azından bana öyle geldi) virajlar falan direk eziyet.Belki direksiyon olsa daha bi akıcı olabilir ama arabanın dönmemesi sorununu o nasıl gidericek bilemem:DSonuç olarak ücretsiz edinilebilen zevkli bi yarış oyunu...İnternetten oynanabilmeside cabası

p.n:bidaha okudumda oyun incelemsi gibi olmuş bu ne be:D

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 02:54 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya track control'ü kapatmayınca iyi de.. kapatınca sapıtık oluyor oyun.. 60'la giderken spin atiyor kendi çevresinde falan. m3 lan bu. tamam arka çekişli güçlü motorlu göt atar falan ama.. pokunu çikarmişlar ufaktan. düz gitmiyo lan araba.
Mesaj tarihi:
şimdi yükledim oynadım çok az klavyeyle güzel yapmışlar.beni oyalar 1 hafta:D
yanlız fren mesafesi çok mu fazla yoksa bana mı öyle geliyor?
müsait bi zamanımda bide direksiyonla oynıcam bakalım.
tcs fln kapalıyken zor değil kullanmak o kadar hatta bence daha zevkli ve rahat.
  • Yeni Oluştur...