Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Haylaz adinda bir kopegim var. Cinsi rus finosu. Cinsiyeti erkek. 1 yasina gecen ay basti. 1-2 ay evvel oyuncak bir ayiyla iletisim kurmaya basladi. 1 hafta evvel komsu kopegiyle -ki kendisi de erkek- birbirlerine giristiler. En son sol koluma karsi besledigi hislere duyarsiz kalamadim. Ne yapmam lazim bilmiyorum. Yardim lutfen. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:48 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 eş bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bilmiyorum nasil nerden bulacagimi. Iki kez disi kopekle karsilasti ikisinde de yuz vermediler kopecigime. Bu kopek ciftlikleri falan var oraya gotursem orada ciftlestirirler mi acaba * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 http://www.pet.gen.tr Buraya yazıp aynı cinsten ya da yakın bir cinsten arayacaksın ama her türün üreme güdüsü türün devamını amaçladığı için aynı tür olursa herkes için daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kopeginin tercihlerine saygi goster, hemcinslerinden hoslaniyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Benim dobişimin çiftleştiği erkek dobiş kısır bi alman kurtuyla çiftleşiyodu çok kızgınlaşınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: aquila üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 02:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kopeginin tercihlerine saygi goster, hemcinslerinden hoslaniyo olabilir. Peki tamamda. Ben hemcinslerimden hoşlanmıyorum. Saygı tek taraflı olmuyor ki. Bu arada GERGE o siteye bakıcam sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar