Predator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Msn de atıyorum 30 kişi online var. Tümü sayfaada görünmediğinden listeyi aşağı çektiğimde msn otomatik geri yukarı çekiyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Yaşayıp düzelten var mı ? (Vista işletim sistemim. İşletim sistemini değiştir , msn sürümünü değiştir vb. yorumlar gelmezse sevinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 O sırada birisi ofline ya da online olursa, ya da nickini değiştirirse başa dönüyor. Yani bende öyle oluyor. Engelleme yöntemini bulamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bende çok uğraştım bulamadım, sonrada ümidi kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Nasil yani yaa, vista yuklemedigime hergun daha cok seviniyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bikaç sn sonra seçili olan kişiyi gösterecek şekilde hareket ediyor sanırım. Emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacre Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 seçili kişi sabit örneğin Encarta falan yap öyle gez listede tabi sürekli de ona tıklamak bi süre sonra sinir bozmaya başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 eskiden bi de şey vardı, konuşma penceresinde yukarı gittiğinde, adam bişe yazarsa çat aşağı geri geliyodu, bi türlü okuyamıyodun üsttekileri, delirtiyordu :D live de kaldırmışlar şükür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 o bendede oluyo konuşma penceresi geyiği bide benim msn arada bi kitlenip kalıyo böle 20-30 sn sonra düzeliyo formattan öncede oluyodu hala oluyo nedendirki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 benimkide kafasına göre düşüp 10sn sonra tekrar giriyor. sildim yükledim düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ha aynı sorun işte başka versionu falan yüklesek düzelirmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 geçen dayımın laptopta bi sorun yaşadım.. msn in yeni sürümünü kurdum(yeni sürüm var güncellemek istermisini dediği yerden-kaldırıp kurma değil) sonra msn çat çat düşmeye başladı.. sonra kaldırdım. bakınırken live sign in assistant da kurulu imiş, dedim onu da kaldırim bi. sonra sıfırdan kurdum.. normale döndü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 o mal şeyide sildim gene olmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar