jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 su an icin elimde fight night ile fall of man var. ablam turkiyeye gelcekmis gelirken oyun getiriyim sana dedi ama aklimda oyun yok ne tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 formula 1, motostrom olmayan ps3 olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ninja Gaiden Sigma. Bide Darkness.. Başka çok iyi oyun yok şu an ps3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 resistance iyi ama darkness daha iyi... ninja gaiden sigma da çok iyi diyorlar alıcam bu hafta İnşallah para bulabilirsem... bir de sadece multiplayerı için graw3 almayı düşünüyorum multisi çok zevkli gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Warhawk , Lair, Darkness , Graw2 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 internetten oyun oynuyabileniniz varmı ps3 te ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İnternet ten oynana en zevkli oyun Warhawk Battlefield gibi. Tek kişilik en iyi oyunda bence Darkness süper. Ayrıca motorstorm suz PS3 olmamalı :D. Birde Lair var aşmış grafikelre sahip olsada çok kötü bir kontrol sistemi var deniyor. Daha almadığım için kontrol nasıl bilmiyorum ama mutlaka alacağım bir oyun Lair. @ Masticore: Ben oynuorum internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oooooh neys yannıs okumusum [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:37 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 genji 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kesinlikler tekken dark resurrection online ve mortal combat 2 2sininlede saatlerini geçirebilirsin online olarak insanlarla kapışarak.Warhawk'ı almayı düşünüyorum ama kararsızım alan arkadaşlar varsa anlatırlarsa çok sevinirim.PS3 online olayına bir yenilik getirmesede bizim gibi biraz oldschool kafaları birbirine bağlayarak oyun kültürümüze yeni bir bakış getirdi.ps3te online ne bilim tekkendir mk2 dir oynamak isteyenler proyun yazıp beni arkadaş listesine ekleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 heavenly sword'u sipariş ettim bugün aylardır bekliyorum zaten çıkmasını.demosunu fln oynamıştım çok güzeldi.henüz elime geçmedi ama çok eminim bu oyundan... hatta offical forumlardan da oku insanların izlenimlerini http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=heavenlysword&thread.id=7244 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ablam oblivion ı almıs bakalım haftaya cuma gelıyor ablam nasılmıs gorcez =) belkı suprız yapıp 2 tane almıstır gamespot dan baktım en yuksek ppuanlı oyun oblivion ama tabiki renkler ve zevkler degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ps3 sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 japon 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bende rainbow six, obvilion bir de ninja gaiden var single player da oynanası en zevkli ninja ama obvilion da sarabilir herkesi nitekim çok geniş bir rpg rainbow da lan dan oynanmalı bence bende ki tv 720 p ydi heralde 1080 i calıstırıo max (emin diilm 1080 i nin ne oldugundan) ama 1080 p de nasıl calısır ninja ile rainbow merak ediorm cünkü onlar 1080p y i destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 720p = hd ready 1080p = full hd çözünürlüğü daha yüksek [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 19:33 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 heavenly sword'u cok övüyorlardı trgamer da felan ninja gaiden de güzel gerçi fazla ps3 oyunu yok :P biraz araştırsaydın konu açmaya gerek kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Beni alırmısın yanına :) Ehe sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 mgs4 bekle gerisi yalan vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Lair süper oyun o incelemeler yalan diyordum ama oynadıktan sonra anladımki hakılılarmış. Oyun cidden o kadar ii değil ama Heavenly Sword mükemmel bir oyun olmuş. Bir tek oyun biraz kısa (aldığım gün bitirdim 6 saatte :) ama onun haricinde süper oyun. Her ps3 sahibinin bir tanede Heavenly sword'u olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Oblivion ve assasins creed iyiymiş arkadaş öyle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bugün Darkness i bitirdim.Bayaa güzel bi oyun.Ana karekteri çok güzel yansıtmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Oblivion bomba yaw=) ben baya bi sevdim sardirdim acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Nba 2k7, Motorstorm, Resistance, Virtua Fighter 5, Def Jam Icon, F1 Racing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 assasins creed efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar