Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 icin tavsiye ettiginiz oyunlar

jacabo

Öne çıkan mesajlar

İnternet ten oynana en zevkli oyun Warhawk Battlefield gibi. Tek kişilik en iyi oyunda bence Darkness süper. Ayrıca motorstorm suz PS3 olmamalı :D. Birde Lair var aşmış grafikelre sahip olsada çok kötü bir kontrol sistemi var deniyor. Daha almadığım için kontrol nasıl bilmiyorum ama mutlaka alacağım bir oyun Lair.

@ Masticore:

Ben oynuorum internetten.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikler tekken dark resurrection online ve mortal combat 2 2sininlede saatlerini geçirebilirsin online olarak insanlarla kapışarak.Warhawk'ı almayı düşünüyorum ama kararsızım alan arkadaşlar varsa anlatırlarsa çok sevinirim.PS3 online olayına bir yenilik getirmesede bizim gibi biraz oldschool kafaları birbirine bağlayarak oyun kültürümüze yeni bir bakış getirdi.ps3te online ne bilim tekkendir mk2 dir oynamak isteyenler proyun yazıp beni arkadaş listesine ekleyebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

heavenly sword'u sipariş ettim bugün aylardır bekliyorum zaten çıkmasını.demosunu fln oynamıştım çok güzeldi.henüz elime geçmedi ama çok eminim bu oyundan...
hatta offical forumlardan da oku insanların izlenimlerini

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=heavenlysword&thread.id=7244
Sosyal ağlarda paylaş

bende rainbow six, obvilion bir de ninja gaiden var

single player da oynanası en zevkli ninja
ama obvilion da sarabilir herkesi nitekim çok geniş bir rpg

rainbow da lan dan oynanmalı bence
bende ki tv 720 p ydi heralde 1080 i calıstırıo max (emin diilm 1080 i nin ne oldugundan) ama 1080 p de nasıl calısır ninja ile rainbow merak ediorm cünkü onlar 1080p y i destekliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Lair süper oyun o incelemeler yalan diyordum ama oynadıktan sonra anladımki hakılılarmış. Oyun cidden o kadar ii değil ama Heavenly Sword mükemmel bir oyun olmuş. Bir tek oyun biraz kısa (aldığım gün bitirdim 6 saatte :) ama onun haricinde süper oyun. Her ps3 sahibinin bir tanede Heavenly sword'u olmalı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...