sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/09/10/son/sonyas17.asp Acil şifalar diliyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Nejat Uygur da gidiyor be... Yaşlandı tabi artık Tek tek gidiyor hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 geçmiş olsun acil şifalar diliyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 81 yaşındaymış be. baya yaşlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Umarım iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Allah tan acil şifalar diliyorum. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Yeni nesil pek tanımıyor. Ama efsane isimdir. Acil şifalar. Özellikle Cibali Karakolu muhteşemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Kucuklugumde tvlerde gosterilen oyunlariyla bana tiyatroyu sevdirmis kisi.En kisa zamanda sapasaglam ayaga kalkmasi dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Çok üzüldüm gerçekten. Allahtan acil şifalar diliyorum Tiyatro üstadımıza :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 öff be hastası olduğum ender insanlardandı=/ miğferine çiçek eken asker gttiğim ilk tiyatroydu hatta..öff be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Allah'tan acil sifalar diliyorum, gecmis olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oha, oha oha. en sevdigim tiyatroculardan biridir kendisi lütfen bişey olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 umarim sagligina kavusur yine ama, bu kadar güzel seye/ büyük bir kitleye ulastiktan sonra ''zamansiz'' bir ayrilik olmaz bu. (yaslanmis ölsün artik demiyorum yanlis anlasilmasin) acil sifalar, umarim iyilesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 küçükken çok gülerdim ben bu adama. hala da bazen güldürüyor. Türkiye şartlarında iyi komedyen, tiyatrocuydu. işallah iyilerşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kendisini hiç sevmem ama acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bende sevmem kendisini ama vizontelede "olaylara garışma" lafı ekoldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kırmızı burunlu nejat baba, acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 "basma lan halıya" Acil şifalar kendsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hayati tehlikesi yokmus sanirim.konusabiliyormus ayrica.Ali Kirca nin yalancisyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 çocukken çok izlerdik (92-94 arası) yurtta. bayıla bayıl kopar güler eğlenirdik. ama değiştirmedi esprilerini yeni nesilin espri anlayışına ayak uyduramadı vs derken. yaş geçti tabi. çok severim (ogullarını sevmesemde). acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 insallah biran once iyilesir cok sevdigim sanatcilardan birtanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kesinlikle yeteneksiz olsa da allah acil şifalar versin insan sonuçta. ondan yeteneksiz iki kişi var dünyada, süheyl ve behzat uygur ikilisi. ailece yeteneksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ölürse Türkiye için büyük kayıp inşallah sağlığına kavuşur ben Nejat abinin şu anda bize bi oyun oynadığını düşünüyorum inşallah bizi ağlatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 acil şifalar böyle insanlar kolay gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Şifalar diliyorum ben de.. Severdim Nejat Uyguru.. İyi Tiyatrocularımızdan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar