Predator Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oh yalnız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bazı şeyler vardır ki, asla klasiklerden vazgeçmeyeceksin. misal kahve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bademli çok güzel bence ağızda hoş bi aroma bırakıyor niye insanlar nefret ediyorki bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bakın olm ben demiştim seveni vardır diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 reklamın iyisi kötüsü olmaz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ben bademliyi ilk içtigimde y eski yurt odamda oturdum elimde dergi bi yandan tv ye bakıyorum o an arkadas geldi bende ilk yudumu alıp kahveyi derhi halı cocugun üstü olmak üzere püskürtmüstüm igrenc gelince kaldıramadı damak tadım bu kadar rezalet bi kahveyi :D [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 11:08 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Çok merak ettim ya. Neyse 4 gün sonra geliyorum Türkiye'ye. Denicem kesin. :) Not: Bu arada kahveli kahve ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar