Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

koridor tartisalim [karakter, item, diger]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben diyorumki

evil olursan
groam
archimonde
murloc
sonra o kostebek arkadas

holy olursan
whisperwind
illidian
muradin

tabiki hepsini deniyemiyoırum dogal olarak baska varsa buda dehset dediginiz arkadaslar alalim onlari[hline]
Mesaj tarihi:
nedir bu koridor sewdası bende türkçesini yapsam talep olurmu acep ?
mercenary olarak troll berserker
item olarak 1 orb (yavaslatan)
karater olarak archimonde , priestress[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Mesaj tarihi:
denge cok önemli bence....bizim okulda adece rpg oynuyorlar(aptallar)sadece corridors.wer3i sevdigimde oyniyim diyorum ama oyun 1.5 saat sürüyor haksizlık oluyor.Birde zevkine degisik hero kasın diyorum ama yok...Ben 3 corr dan nefret ediyorum...Rpg war3 is suck!!!!!
Mesaj tarihi:
Walla TD filan sevmiyorum arada şu hero arena filan war 10 kişi filan onu oynayınca zevklı oluyo ama işin kötü yanı heroları deli yapınca bırbırını oldurmek uzun suruyo tabıkı bende cıkıp normal 1v1 kasıyorum benı fazla sarmıyor
Mesaj tarihi:
zamanında çok oynardım. oynadığım zamanlar rule of thumb olarak mk oyunda oynatmazdık.
üç kişiydik zaten. 7-8 maç yaptık hep yendik.
illidian
arthas
o druid ismini hatırlamıyorum.
ben entangle + chain lightning atardım
illidian chain atardı
arthas holy light atardı.
adam cairne değilse düşerdi zaten :-p cairne ise de entangle atardım adama. sonra bi büyü daha atardık o da ölürdü. :)[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
Mesaj tarihi:
jim raynor en krali almidigim adam yok
str yi 120 yaptinmi bi de criticallar adami bitiriyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
  • Yeni Oluştur...