Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben diyorumki evil olursan groam archimonde murloc sonra o kostebek arkadas holy olursan whisperwind illidian muradin tabiki hepsini deniyemiyoırum dogal olarak baska varsa buda dehset dediginiz arkadaslar alalim onlari[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 nedir bu koridor sewdası bende türkçesini yapsam talep olurmu acep ? mercenary olarak troll berserker item olarak 1 orb (yavaslatan) karater olarak archimonde , priestress[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 malfuron tyranna 2lisi olayı bitirir oyle dengeli ve zevkli yapabilirsen ben kendi elimle gidip yuklerim cafeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 denge cok önemli bence....bizim okulda adece rpg oynuyorlar(aptallar)sadece corridors.wer3i sevdigimde oyniyim diyorum ama oyun 1.5 saat sürüyor haksizlık oluyor.Birde zevkine degisik hero kasın diyorum ama yok...Ben 3 corr dan nefret ediyorum...Rpg war3 is suck!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Walla TD filan sevmiyorum arada şu hero arena filan war 10 kişi filan onu oynayınca zevklı oluyo ama işin kötü yanı heroları deli yapınca bırbırını oldurmek uzun suruyo tabıkı bende cıkıp normal 1v1 kasıyorum benı fazla sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 illidan+mountain king alternatif yok benim naçizane görüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 zamanında çok oynardım. oynadığım zamanlar rule of thumb olarak mk oyunda oynatmazdık. üç kişiydik zaten. 7-8 maç yaptık hep yendik. illidian arthas o druid ismini hatırlamıyorum. ben entangle + chain lightning atardım illidian chain atardı arthas holy light atardı. adam cairne değilse düşerdi zaten :-p cairne ise de entangle atardım adama. sonra bi büyü daha atardık o da ölürdü. :)[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Archimonde+orb of lightning(parasızlar için orb of frost)en iyisidir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 jim raynor en krali almidigim adam yok str yi 120 yaptinmi bi de criticallar adami bitiriyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bide hangi corridor olduğunu bilsek.D-Day mi versiyon kaç?BAşka bir coridor mu? Black&White mı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar