Burax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 arkadaşım var reklam tasarımcılıkta soram istersen ama nasıl sorayım nasıl? güzel. böyle bir cevap almak istemiyorsan merak ettiğin şeyleri sor plx ben de arkadaşa soram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 oha bidakka herkes vcd miş lan bende vcd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kaçıncı sınıf kaçıncı dönem hangi derslere giriyosun ne bileyim belki aynı sınıfta derse girdiğim bi sürü yeditepeli pati vardır vcd de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ee hangi patiler geliyor bu sene. ayrıca 2008-2009 akademik programı 8 eylül demi başlıcak yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 merhaba arkadaslar ben bu sene kazandım yedıtepe ıktisat bolumunu en cok ıstedgım unıversıteyı kazanmaktan dolayı mutluyum ama bıraz zorlancam sanırım. bide bilenler için bisi sorcam iktisattan işletmeye gecıs yapma ımkanım varmı?bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 diğer topice de yazmıştım ama tekrar edem ben de bilgisayara geliyorum bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 gelin agalar gelin üniversite içerisinde özellikle de aynı fakültelerde geçiş süper kolay not ortalaması fln çok rahat geçiş yapılabilir :) heee okul 8eylülde başlicak ilkokul gibiyiz ya bu kadar erken başlar mı okul tek ii yanı dönem içerisinde 2 tane 9 günlük bayram tatillerimiz var:) +gelenleri yüdak'a [arama kurtarma kulübümüz] bekleriz, zaten stand fln açık olur onun dışında çekinmeyin arama kurtarma ne ola ki demeyin gelin biz anlatırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hazırlık okunmalı mıdır? yoksa hazırlıkta 2. yabancı dil mi öğrenilmelidir? edit: ne demişim ya, hazırlık atlanmalı mıdır olcak ilk cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 burax ben o klübe katılmak istiyorum aga hazırlık okuma bence ; ama ingilizce okuyacaksan dersleri , yeterli ingilizcen yoksa zorlanabilirsin. ayrıca herkes yeditepeye gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 arkadaslar bısı sorcam ben yenı baslıycam yurtta kalmayı dusunuyorum sızce yurtta kalmakmı avantajlı yoksa ev tutmakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ben de yeditepeli bir paticik olucam.:) Bölümüm elektrik elektronik mühendisliği. Deacon hazırlık atlanmalı mı demiş:D ben de şöle deyorum ben hazırlığı atlayamam , ingilizceyle beraber ikinci bi yabancı dil öğrenmek gereksiz kasış mı olur ki? Herkese hoşgeldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hazırlığı atlayamayacak gibiysen ingilizcene yoğunlaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bende yeditepeye geçiş yaptım bu sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hayırlı olsun Anıl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben hazırlıkta a kuru okudum, b ve c kuru işkence ama a kuru sizin için tam bir tatil olur özellikle de okula yeni geldiğinizi düşünürsek ne nerede oluyor okulda işler nasıl yürüyor vs anlayana kadar 1 dönem geçiyor zaten bu sırada hazırlıkta olmak büyük avantaj kanımca çünkü direkt fakülteye başlarsanız ilk dönem dersler ağır gelebilir okula mı alışacaksınız yoksa derslere mi çalışacaksınız ben a kuru okudum tatil yaptım ödevleri quizleri vs sallamadım çok rahat oluyor tavsiye ederim :) okul başladıktan sonra ben paso kulüpte olurum eylül ayı içerisinde kulüpte bulabilirsiniz ekimde de hazırlıklar gelio diye stand fln açarız oradan da bulabilirsiniz yüdak: hukuk fakültesi[sosyal tesislerin karşısı] binasına girip 1 kat aşağı iniyorsunuz orada zaten yönlendirmeler var bizi bulursunuz olmadı biz sizi buluruz:) şimdilik kulüpte bir tek burak var siz burak diyin ben zaten kulüpte olurum olmadı diğer arkadaşlar da yardımcı olur ama ben daha çok yardımcı olurum hele de paticik derseniz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Dün yaptırdım da kaydımı, amma sarı kafalı kız vardı ya. ayrıca o kocaman gözlükleri tek tek kırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 özel fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yeditepe gençlik dersler 15 inde başlıyor. 1 hafta uzattılar tatili. ders seçimi son gün cuma saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 güzel sanatlara gelen gençlerimizden kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Deacon said: Dün yaptırdım da kaydımı, amma sarı kafalı kız vardı ya. ayrıca o kocaman gözlükleri tek tek kırcam. default olarak gelio o kızlar aynı saç modeli aynı gözlük aynı ten rengi fabrikadan çıkışları öyle bi süre sonra beyin o tiplere tepki vermemeye başlıyor hatta 1 2 sene sonra görmüyorsun bile :) 15inde açılıo okul ne güzel lan keşke pazar akşamı geç saatte söyleselerdi okulumu çok seviom lan çok krallar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben kaydolurken oturan bi kıza bişey sordum gösterdi çıkarken teşekkür ettim o kız o kız değilmiş. Ama hepsi aynı lan yeditepe kızlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 benım akrabam kazandı da hazırlıklar 6 ekımde baslıyor dımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 www.yeditepe.edu.tr burdan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 @burax valla avuntum bizim fakültede o tiplerin az olması(umarım). sosyalin önünde beklioduk işte gsf'ye yakın olduğundan çok gördüm heralde, onlar genelde ordan geliodu :p diye avunayım :d @ekmek LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar