Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeditepeli patiler

Chemical

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
gelin agalar gelin
üniversite içerisinde özellikle de aynı fakültelerde geçiş süper kolay not ortalaması fln çok rahat geçiş yapılabilir :)

heee okul 8eylülde başlicak ilkokul gibiyiz ya bu kadar erken başlar mı okul tek ii yanı dönem içerisinde 2 tane 9 günlük bayram tatillerimiz var:)

+gelenleri yüdak'a [arama kurtarma kulübümüz] bekleriz, zaten stand fln açık olur onun dışında çekinmeyin arama kurtarma ne ola ki demeyin gelin biz anlatırız :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben hazırlıkta a kuru okudum, b ve c kuru işkence ama a kuru sizin için tam bir tatil olur
özellikle de okula yeni geldiğinizi düşünürsek ne nerede oluyor okulda işler nasıl yürüyor vs anlayana kadar 1 dönem geçiyor zaten bu sırada hazırlıkta olmak büyük avantaj kanımca çünkü direkt fakülteye başlarsanız ilk dönem dersler ağır gelebilir okula mı alışacaksınız yoksa derslere mi çalışacaksınız
ben a kuru okudum tatil yaptım ödevleri quizleri vs sallamadım çok rahat oluyor tavsiye ederim :)

okul başladıktan sonra ben paso kulüpte olurum eylül ayı içerisinde kulüpte bulabilirsiniz ekimde de hazırlıklar gelio diye stand fln açarız oradan da bulabilirsiniz

yüdak: hukuk fakültesi[sosyal tesislerin karşısı] binasına girip 1 kat aşağı iniyorsunuz orada zaten yönlendirmeler var bizi bulursunuz olmadı biz sizi buluruz:)
şimdilik kulüpte bir tek burak var siz burak diyin ben zaten kulüpte olurum olmadı diğer arkadaşlar da yardımcı olur ama ben daha çok yardımcı olurum hele de paticik derseniz :F
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Deacon said:
Dün yaptırdım da kaydımı, amma sarı kafalı kız vardı ya. ayrıca o kocaman gözlükleri tek tek kırcam.

default olarak gelio o kızlar
aynı saç modeli aynı gözlük aynı ten rengi
fabrikadan çıkışları öyle bi süre sonra beyin o tiplere tepki vermemeye başlıyor hatta 1 2 sene sonra görmüyorsun bile :)

15inde açılıo okul ne güzel lan keşke pazar akşamı geç saatte söyleselerdi okulumu çok seviom lan çok krallar ha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...