Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2008 ( PS3 ) Türk Futbolcularının Yüz Görünümleri

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

PS2'ye de çıkartırlar bu gayet normal birşey ama pek birşey değişmeyeceği çok açık ( Yeni kadrolar vs. ). Önemli tutulan elbette ki next-gen ve ayrıca bu izlediğiniz video ise PS3'tür; aradaki farkı anlayamıyorsanız diyecek pek birşeyim yoktur bu konuda..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane
üye [şikayet et]
§ 10 Eylül 2007, Pazartesi - 02:27 [ özel msj ]
Fotoğrafı alıp kopyala yapıştır yapıyorlar yani öyle zor bir işlem değil :)

degil arcane heh
bunun cleanı var uv oturtması var düşük pixelde nasıl güzel gösteririz problemi var extra model denemesi var varda var +binlerce futbolcusu var. über zor bişey olmasada copyala yapıştır kadarda kolay degil.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bu seferlik affedildin hadi.

pes6 nın aynısı falan değil olsa olsa pes 2007'nin aynısı olur da, eklenen yeni özel hareketler, yeni sistemler falan güzel baya. ps3 te ise grafikler harbiden çok güzel ya. sinematiklerde özellikle. ilginç. oynamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

cüce

said:
adam gibi fizik motoru getirmeden şu oyunlar hap aynı oyun olarak kalıcak benım gözümde

demişsin ama bu oyunu sık oynamadığın çok belli. fifayı savunmuyorum o konuda ama pes serisi fizik motoru açısından inanılmaz geliştirdi kendisini. top gerçekten top gibi hareket ediyor, futbolcularda insan gibi. şimdi arıtk önleri de açıldı. ps3 sayesinde istedikleri herşeyi yapabilecek seviyedeler en aızndan bi süre. o motor çok daha gelişmiş olacak emin olabilirsin. graifkleri de oturttuklarında ben eve kapanıcam bi kac seneye kalmadan =P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
degil arcane heh
bunun cleanı var uv oturtması var düşük pixelde nasıl güzel gösteririz problemi var extra model denemesi var varda var +binlerce futbolcusu var. über zor bişey olmasada copyala yapıştır kadarda kolay deg

Öyle yapılmadığını ben de biliyorum, demek istediğim şu ki adamın suratını elle çizmiyorlar, çok mu dert yani. Başka şeylerle kıyaslandığında gayet de kopyala yapıştır kadar kolay kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sadece ps3 e çıkmıo ki.

ps2 yede cıkıcak.ztn fazla deiştirilen bişi yok.

o yuzden kimse beğenmio başlıgı açan arkadaş sadece ps3 e cıkıcak demiş.doğal olarka beklentiler fazla oldugundan beğenmediler

ama bu pes 2008 in önceki versiyondan çok az farkı var zaten

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 06:19 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...