Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 arada ayar vermeye çalışan zekilerde var çok zekisin bakalım benle muhattap ol biraz zekamı geliştir benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 tamam abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 geffen çok ayıp mal olanlar biziz:D lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ee asosyal ile anti sosyal çok farklı şeyler değilmiydi yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hayır değiller =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abi gençsiniz eğleniyorsunuz. mal da denilse halinize eğlenmişsiniz. gerisini boşverin. ayar vermek için de yazmadım o mesajı yukarda. hayatı ayar vermeye çalışmakla ayar almakla geçen adamlar hemen öyle anlıyor. kendisinin wow oynadığını bildiğim için kendisine asosyal dediğini sandım ve ardından da sanırım diye yazdım ama arkadaşın ayar alası gelmiş. neyse mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 dur lam milleti yanlış bilgilendirme ^_^ asosyal sosyal düzenden korkan ve dolayısı ile girmeyen, sosyal olmayan gibi (basitçe) ve antisosyal sosyal düzen karşıtı, bir nevi suçlu kişilik hedesi.. adamlar direk zarar ziyandır diyebiliriz basitçe bu gibi bişiler işte.. falan ve de filan ve et cetera et cetera et cetera (the king an i aklıma geldi.. ama yul bryner lı eski versiyonu. süper film idi be.. bi kanal verse de izlesem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gecen sene bende zeytinlide tanımadıgım elemanlarla uzun esek oynayıp,denızde deve guresı yapmıs ictikten sonra bınlerce sacma hareket yapmıstık.cok asosyaldik. bu senede gelecektım kacırdım iiymis .p barısaraktada biri bizi cekiodu onuda atsınlar videoya heuh [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:40 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: kendisinin wow oynadığını bildiğim için kendisine asosyal dediğini sandım ve ardından da sanırım diye yazdım ama arkadaşın ayar alası gelmiş. neyse mühim değil. bişey bilmeden konuşma o zaman bidahakine. wow oynamıyorum.kendisi asosyal sanırım diyorsun.bunu ben nasıl anliyim iltifatmı bu ne bu? [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:43 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 .. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:48 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gençler eğlenmiş de en çok flütçü arkadaş yalan olmuş ses gelmiyo fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 black ice sende yanlış anlama dayı ya öyle maksat laf olsun dedik işte =P bu arada bazılarına burdan ÇOKTA TIN diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lort zort yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yok ben izin verdim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 neden "asosyalsin" dedin ki?kendi çaplarında eğlenmişler işin geyiğini yapmışlar buna ne asosyallik denir ne de mallık aptallık yani.rock feste giden adam asosyal oluosa net cafeden cıkmayanlar urban bug clubber oluo galiba.ayar vermedim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 uhuah böyle asosyel de ilk kez görüyorum uah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: kendisinin wow oynadığını bildiğim için kendisine asosyal dediğini sandım lutfen tartismanizda baska yerlere gonderme yapmayin,her wow oynayan asosyal mi oluo,cogunlugu bile asosyal olsa referans olarak onu gosteremessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 çokta tın demek..çayda çıra gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: lort zort yaş kaç? Lol, yani iyi veya kötü demiycem ama az önce son 50 yılın en iyi fotoğraflarına bakıyordum tam depresyonun ucundaydım ki bu yorum beni kurtardı vallahi.Sade fakat alaycı, aynı zaman da kendi içinde kafieli ve klışe olan bu cümle nedendir bilmiyorum çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar