Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi de buraya rezil olalım : zeytinli rock fest macerası

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

abi gençsiniz eğleniyorsunuz. mal da denilse halinize eğlenmişsiniz. gerisini boşverin. ayar vermek için de yazmadım o mesajı yukarda. hayatı ayar vermeye çalışmakla ayar almakla geçen adamlar hemen öyle anlıyor. kendisinin wow oynadığını bildiğim için kendisine asosyal dediğini sandım ve ardından da sanırım diye yazdım ama arkadaşın ayar alası gelmiş. neyse mühim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

dur lam milleti yanlış bilgilendirme ^_^

asosyal sosyal düzenden korkan ve dolayısı ile girmeyen, sosyal olmayan gibi (basitçe)

ve

antisosyal sosyal düzen karşıtı, bir nevi suçlu kişilik hedesi.. adamlar direk zarar ziyandır diyebiliriz basitçe

bu gibi bişiler işte.. falan ve de filan ve
et cetera et cetera et cetera (the king an i aklıma geldi.. ama yul bryner lı eski versiyonu. süper film idi be.. bi kanal verse de izlesem)
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene bende zeytinlide tanımadıgım elemanlarla uzun esek oynayıp,denızde deve guresı yapmıs ictikten sonra bınlerce sacma hareket yapmıstık.cok asosyaldik.

bu senede gelecektım kacırdım iiymis .p

barısaraktada biri bizi cekiodu onuda atsınlar videoya heuh

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:40 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kendisinin wow oynadığını bildiğim için kendisine asosyal dediğini sandım ve ardından da sanırım diye yazdım ama arkadaşın ayar alası gelmiş. neyse mühim değil.

bişey bilmeden konuşma o zaman bidahakine.

wow oynamıyorum.kendisi asosyal sanırım diyorsun.bunu ben nasıl anliyim iltifatmı bu ne bu?

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:43 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

neden "asosyalsin" dedin ki?kendi çaplarında eğlenmişler işin geyiğini yapmışlar buna ne asosyallik denir ne de mallık aptallık yani.rock feste giden adam asosyal oluosa net cafeden cıkmayanlar urban bug clubber oluo galiba.ayar vermedim bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...