Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184394 sonunda buldum kızın telefonunu , yarın arıycam. artık bende takıntı ötesi takıntı oldu. sanki lisedeki anlar aklıma geliyor ve beni asıl üzen buymuş gibi. ama tam emin değilim. ne olacağını hiç tahmin edemiyorum daha fazla paranoyak, manyak, takıntılarım artmadan bu işi halletmek istiyorum. ( seviyormuyum, takıntımı , bırakmam mı lazım) ve bunun için kızla görüşmem lazım. görüşmesem bile unutucam bu sefer takmıycam kafama, ama içimde kalır yinede bir parça birşeyler. durum şu: kızın erkek arkadaşı var. ben arayınca ne desem tanışmaya ikna edebilirim? ( erkek arkadaşım var neden arıyorsun vesaire deme durumları) özet : kız lisedeki platonik aşkım. beni hiç tanımıyor. aradan 4-5 sene geçiyor ve ben çalıştığı şirketin sitesinden telefonunu vs buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yanlış anlama ama,erkek arkadaşı varsa araman çok yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ama olaya diğer açıdan bakmak lazım. bu takıntı benim iyice canımı sıkmaya başladı. biliyorum bende bunun yanlış, hoş bir hareket olmadığını ama ruh sağlığım söz konusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: yanlış anlama ama,erkek arkadaşı varsa araman çok yanlış bişey olmaz diyorsan neden arıyorsun, olacak diyorsan da iki insanın arasına girmiş oluyorsun. kendini birşeye yoğunlaştırarak kendi kendini iradenle tedavi etmek gerekirken... neyse [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:42 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ama üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ara ara iyi olur. Hatta buluşun. Sonra kıza durmu anlat. O da sana benim sevgilim var onu seviyorum vs. desin. Belki biraz dalga geçer senle ahhuehe hala unutamadın mı diye. Böyle ezmesi lazım seni ki unutabilesin. İyice psikopata bağlamışsın çünkü. Ama şöyle sindire sindire alacağın bi hayır cevabı da kendine gelmeni sağlayabilir. Ara buluş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abav hala unutmadın mı abi? neyse madem kafaya koydun, sinopsis çıkaralım sana. ilk aramanda umursamıcak ikincide nie arıyosun dicek üçüncüde sinirleniorum bak ayağına yatacak fakat içten içe hoşuna gidecek yengenin. erkek arkadaşıyla hafif problemleri varsa dördüncüde seninle görüşmeyi kabul etcek. mihallıçıklıoğlu aile çay bahçesinde buluşcaanız. hemen bi elektrik olayı olcak çıkacaksınız ilk 2 hafta eğlenceli gidecek. sonra için böle bi garip olcak. istemsiz bi şekilde sezen dinlemeye başlıcaksın. sonra yılmaz erdoğana dadancan "ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim" hedesine bulaşacan. bi kaç gece uykun da kaçabilir opsiyonel olarak. bünyeye göre değişir bu. gitcen yengeye, "yav ben istemiom yav" dicen. kız da sövcek. ayrılcaanız. acaip bi huzur bascak içini. oh be buymuş dicen. "goyim ilişkisine bana bişey olmasın" diyerekten heroes'un ya da lost'un yeni bölümlerini izlicen. (deney, erkek arkadaşın 1 atm basınç ve 25 santigrat derecede medeni ve geniş bir insan olduğu kabullenmesi ile yapılmıştır. piyi de üç aldık.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Arayacak olursan ve durumu anlattığında vereceği olumsuz tepki nedeniyle daha da saykoya bağlamıyacağın ne malum? Baksana aradan kaç sene geçmiş hala unutamamışsın ve iyi değilim, ruh sağlığım söz konusu diyorsun o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 boşa dil dökmeyin takmış o kafaya anlamıyor laftan sözden tutturdu elin apaçi kızına hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gelişmeleri merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 apaçi mi? baltası mı var? vaay o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 süpersonik küpeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 süpersonik delikanlıyı bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 apaçiyi bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sen bu abime süpersonik küpe takabilir misin? kafa derinden kemer yapar valla [spo] [/spo] [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 21:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bu kızın resmi mi vardı? Nasılmış merak ettim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 geronimo lan o O_O; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ya bizim bi komşu teyze vardı böle bize top oynatmazdı çok benzio ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 :D gönül bu anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 apaçiye de konar pocahantasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 telefonda ne desem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 seni seviyom bebeem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şimdi nickin anlam kazandı serçecim.i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar