Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 birazdan yayına gireceğim ama maç nedeniyle dinleyici çok az olursa ben de maça bakmaya giderim ona göre.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 50 dk boyunca 0 kişiye yayın yaptğımdan bugün erken bitirdim, isteyen olursa devre arası boyunca yazabilir, yeniden başlarım.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 sam cim ben yaklaşık 3 saat 0 kişiye yayın yaptım :) yılmadım ama. sende yılıcak bi adama benzemiyosun zaten .:)[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 tamam da ben dial-up'ım ve playlist'i koyup gidecek kadar bir playlist'im de yok. kimse dinlemiyorsa ne anladık anons yapıp muhabbet etmekten.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 millet zevkli kardeşim, naapsınlar senin programını.. :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 yayın azmiyle malvarlığını ve zamanını radyoya harcayan adamlar böyle lakırdılara maruz kalırken senin gibi "memleketi sen mi kurtaracan selo" modelleri kulaklık avatarlarıyla sosyete kahkahaları atar, işte dünya böyle bir yer..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 hehe ben çalarken 10 kişi civarı dinleyici olurdu, daha fazlasını da gördüm, boşuna vermediler o kulaklığı :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 senin programın şampiyonlar ligi maçlarına denk gelmemiş demek ki, "torpilliyim" demenin de bir adabı var.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar