behran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 selam yeni anakart aldım msı neo f fakat buna ait yazılımları açamuıyorum bi türlü.windoıws a kuruyporum tıkladığımda çalımıyorlar. dualcore center programın adı.varmı bi önerisi oılan formatsız kurdum windows u sadce klasörü sildim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 benim amd anakartta şöyle bişe vardı, biostan işlemci için otomatik silent mod gibi bişeler vardı, onu aktif edince program açılmıyordu çünkü programdan da o ayarı yapıyorduk.. ya programdan yapmak gerekiyodu ya da biostan. sende de biosta bişeler etkinse bu tarz, ondan kaynaklanabilir.. tam anlatamadım herhalde ama umarım anladın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kaptım bişiler.thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ne yapmak istiyorsun programlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 donanmla ilgli göstergeleri için lazm onnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar