burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu süper danimarka yapımı film, yönetmeni dagur kari, bu gece evet evet. izleyiniz. izlanda'da geçiyor tabii film. soğuk, uzak, yalnız ama iç ısıtan türden bir film. baş karakter noi bir albinodur ve süper zekidir. filmde onun yaşamı anlatılıyor. tavsiye olunur, ben çok severim bu filmi=) tekrarı da gece saat 02:00'de edit: pazartesi günüymüş. 10 eylül. yani yarınmış. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 17:51 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 pek güzledir film.. aslında dvd'den polislerle karşılaştıktan sonra olaylar da izlenmelidir. orası kesilmiş ama iyi bir kısmıdır filmin. hatta o kesinti yüzünden ufak bi aksama oluyor, dikkatli seyredenler belki yakalar.. (ama tam olarak nooluyodu hatılayamıyorum şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 saatlerimizi ayarladık her zamanki gibi beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ya nihan iki gündür nedir bu saat zaman sorunu allanse(: [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:53 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 pek güzeldir ben de beğendiydim. izleyin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 akşama izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 24 var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yarınmış bugün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 tarihi karıştırmışım arkadaşlar, sonradan yazdım ama mesajın tarihini görünce=) yarın, yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 auhauh=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bi daha olmasın banlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar