Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(istek) yeni gidilen sehri sevme,sehre alısma ögretisi

irin

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslarında dedigi gibi öğrenci yerlerini arayıp bulman lazım zamanında beşiktasta balık pazarının orda esnaf lokantaları vardı azmı 5-6 kişi gidip karnımızı doyurmustuk ha yemek bildigin çöp ama aç insana çok güzel geliyor:) kır pidesi yersin mesela benim favori zügürt yiyecegim:) hos param oldugu zamanda onu yiyorum neyse:)

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 09:20 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ataturk+ogrenci+yurdu+kayit+rezilligi

ekşisozlukte buldum :p
moralini bozmak gibi olmasın heh
ardeth dun bu linki atarak moralimi bozamamıstın ama buugun ciddi bozduun... fly kardes sen anadolunu hangi guzide sehrinden geldin?

ayrıca kadıkoy demeyin ya bana kopekler gibi pişmanım o yakada olmadıgıma...
Sosyal ağlarda paylaş

@irin : ankara.

okulun yemeği falanı filanı ucuz da bir bilkent gibi devasa bir üniversite değil (1500 kişi varmış zaten - bilkentin hazırlığı o kadar lol) , okulda durayım desen kafeterya var önünde de deniz var yarım saat foşş fışş seslerini dinle başka atraksiyonu yok. ufacık bir yer.

[spo]
(ekşi sözlükten çalıntı.)
[/spo]

anneme öss formuna gitmeyeceğim yerleri sırf teyzeler "vah vah öss den kazanamamış iç sınavla tutturabilmiş anca tüh" demesin diye doldurmasına izin veren aklımı alkışlıyorum ayrıca.

herhalde tek avantajı her yıl en az 8 ay boyunca saçıma sakalıma karışan olamayacak olması.

ha bir de burger kingden onion rings almaya kalkınca "ne gerek var kilo alıyon" diyen birileri de olmayacak.

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 20:50 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

alısmak için; kendi yavaşlat, yapmak istediklerini uzun sürelere yay, hiç bişeyi sonlandırmak için acele etme
sevmek için: yapmak istediğin şeyleri iyi bir şekilde sonuçlandır, gerekli olduğunu düşündüğün hiç bişeyden vazgeçme
seni mutlu edecek şehir deil, kendi yaptıklarındır, istanbul sadece bir araç, ne kadar iyi kullanırsan o kadar hoşuna gider
mesela kısa süreli bir tatile gidince iyi vakit geçirmek için bişeyler yaparsın, oyalancak bişeyler ararsın o mantıkta düşün, tabi bu çok daha uzun sürelisi ve kalıcı bişeyler için emek harcamak gereken verisyonu oluyor
çok teorik oldu ama direk somut bişeyler gelmedi aklıma
Sosyal ağlarda paylaş

irin,@İzmir
Şimdi canım ege üniversitesi için tuto vereyim sana.Barınma yerini bul,zira ev kiraları yüksek ve yurtlarda az hemde kalitesiz.Ondan sonra yavaş yavaş küçük park-büyük park civarlarını yokla çünkü üniversite hayatının yarısı bu alanlarda geçecek.Herşey meydanda zaten deneye deneye bulursun.Gir bi dükkana,oranın sahibiyle geyik yap zaten o seni ufak çaplı bi alıştıracaktır geldiğin yere
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi kez istanbuldaki dneiz değil boğaz arada büyük fark var, yanlış lanse etmiyelim yanlış öğrenmiyelim.

ikincisi evet pahalıda işte birazda yaşamayı bilmek gerekiyo, cözünce ucuz rahat takınılabilinir biyer,

ayrıca dolu dolu bi şehir kaos'un bitmediği yer işte, oohhh miss
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...