Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 İngiltere için IELTS sınavına girmiştim, 9 üstünden 8.5 almıştım, onun belgesini verdim, geçtim. Direk 1. sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: itünün hazırlık sınavı sınav mı be :p gir okulun sitesine genelde hazırlık sitesinde falan örnek sınavlar oluyor onlara bak. heycanın azalır girmeden önce :p ANılarım depreşti birden .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: bnm diş hekimliği edit:Raider hngi sınıftaydın?yoksa yarım saatte verip kadına bişiler soran sen miydin :D Fen edeb. fakültesi prf. dr. hakkı dursun anfisinde girdim ayrıca yarım saatte bitiren arkadaş gerçekten yapmışsa hepsini bişey demiyorum. Ben 1.5 saatte bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sıfır çalışmadan atlamışımÇok şaşkınım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tercümanlık kazandım bölüm olarak, sınavdan önceki gece sabahladım, sınava girmeden önce atlamayı düşünmüyordum, girerken atlamaya karar verdim. atladım. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hiççç çalışmadan o kdr ümitsiz olmama rağmen 60la geçmişim :D:D:D:D raider : anfi 3 te miydin?bn anfi 3teydim fen edeb. fakült. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 17:05 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ehehhe sınırda not almanın hastasıyımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bizim btn fakülte sınırda :))birkaç tane 85-90 civarı 7-8kişi 60dayz mutluyz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Geçmişim ben de İstanbul Ticaret'inkini.Uzun zaman sonra bir sınavda istediğim sonucu aldım sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 geçtimmmmmmmmm beeeeeeeee :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 geçtim zuha. kültür üni inşaat müh burslu. sanırm 2. olarak geçmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 dizanteriydim. biraz bakmıştım geçmiştim. sene 2004 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 babaannemin durumu yüzünden elazığdaydım girmedim sınava :D hazırlık rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bosuna atlamayın 1. sınıfta kalıyorsunuz ztn yani ben atladım kaldım eyo 1 sene erken bitcek okul olmadı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar