deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 An itibariyle bs kasmayı bitirdim fakat weaponsmith olmak için gereken "the way of the ... " diye bir q olması gerekiyormuş sanırım orgrimmarda weaponsmithte, adam bana q falan vermiyor direk train ekranı geliyor :S . Thottbotta vs. bir şey bulamadım, hiç bir bs q'su yapmamış bir 70 olarak ne yapmam lazım weaponsmith ve hammersmith olmak için anlatabilir misiniz dünyanın en kıt adamına anlatır gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 http://wowhead.com/?npc=11178 Bu npc'yi gösteriyor wowhead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Minimum L40 ve 230 BS olacaksın. Krathok Moltenfist ile konuşacaksın "I wanna craft pwnz0rs" dieceksin (I wish to become a blacksmith - seçeneğini seç) Sonra quest açılır diolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ben de ona gittim de q falan vermiyor işte anlamadım :S Dün bu saatte 50 gold parayla başladım 0-350 yaptım, ama bi salak qyu bulamıyorum yok böyle bir şey ya... Edit: Neyse buldum, vendorun önünde duruyomuşum, ibret olsun kendime diye yazdıklarımı silmiyorum! [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 11:43 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 nasıl yani anlamadım 50g ile 0-350 mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Kendi çıkınında da birşeyler vardı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o kadar madeni nereye sıgdırıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ful 16 lık çantalı kendi bankan+30 günlük mail+alt char bankaları+ark larının banka slotları daha sayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 50 gold'a 0-350??!111 /worship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar