Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ŞAHİN K SCS ahaha +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 resim bozuk çıktı beni intaar ettirmedi şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben de ediyim cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış. medusa la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezekiel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Biraz yukarıda bulunan değiştirilmiş resim beni çok rahatsız etti. Böylesine bilgilendirici ve ilginç bir araştırma yazısını bu denli alaycı bir biçimde geçiştirmeniz beni üzüyor, işte bu yüzdendir ki bu ülkede belli alanlarda gelişme kıtlığı yaşamaktadır ve yaşanacaktır da. Bu hareket ve tavırlarınızdan vazgeçip hayatı daha ciddiye almanız dilekleriyle bu konudan uzaklaşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 dostum, vucudunu da koysaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ŞAHİN BABAYA UZANAN ELLER KIRILSIN!!!KULAYINIZIN DELİYYNE ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bakamıyorum uzun süre bö dicek gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 i see dead people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yalniz ilginc bi matematiksel oran, cizim keskinligi var resimde farkettiniz mi bilmiyorum. resmi gorur gormez rahatsiz oldum ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 onu bilmiorum da hatun guzel bakio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 goodbye cruel world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Kız çok güzelmiş cidden, masum ve alımlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şahin k mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ölmemek için amuda kalkıp kaynak gözlüğüyle yan baktım ama sanırım o da etki etmedi. karşı koyamıyorum. beni bırakın... siz kaçın... ben onları oyalarım... kendinizi kurtarın... ben çok yaralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 karı güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ağır kolpa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 RESİM OYNUYO LAN SANKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bu fotografa ölen adriana lima'nın fotograflarına hiç bakasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 azuahahah şimdi sadece resmi açtım. kardeşim yazıyı okumasın diye. baktık ööle mal mal.. kardeşime sordum.. bu resim sana en anlatıyor.. "kııız" dedi. dedim neler hissettiriyor.. "ee kıız işte" dedi.. dedim ürkütücü falan değil mi? "yooo kız işte yaw" dedi.. bu deneyden çıkardığımız sonuç; 1.bu sadece bir kız resmi 2.bu resim hakkında sorduğunuz ısrarlı sorular milleti sıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 APTAL GERIZEKALI SENIN YUZUNDEN KUZENIM MASADAN ATLAYIP INTAAR ETTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 böeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sensin gerizekalııııı... cengiiiizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 evet bi tane daha mavi gözlü japon görürsem gerçekten intihar edeceğim, ne kompleksli ırkmış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar