Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kaancim bi kere sen alkoliksin...yanlis anlama bende öyleyim biliyon :D ..ilk once alkolü birakmamiz lazim bizim..bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 [spo]...ama o seni sevmiyor zarek[/spo] evet beni onla boynuzluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: RabbiT üye § 09 Eylül 2007, Pazar - 01:38 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ne şirin. ihi! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 de ayri yazilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 @netcafe tabi alkoliğiz ama ben azalttım seninde azaltmanı bekleriz xD emo muhabbeti burayada sıçramış nese xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gg o zaman sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Azmo imzanı değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ne mutlu sana.Pmutlu olacak bişiler bulmak guzel hakkaten...bulamayanlar naapsın...off emro oldum gene [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 13:42 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 e kıskandık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 insan doğamı inkar ederek, ilişki olaylarından uzak durarak mutlu olmaya çalışıyorum ben şu sıralar. böyle başka şeylerle kapanıcak gibi yeri. zaten iş güç var bir sürü birde doğa sevgim azdı böyle arada bir ot böcük resimleri çizip duruyorum :P. müzikle, doğa sevgisiyle, iş güçle ilişkinin yerini kapatıp ne kadar mutlu olunursa o kadar mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ama insan bi yandan içten içe kıskanıyor yahu. eheh. yani kıskanılan şey şu ama; o romantik duyguları hissedebilmek, içinin ısınması. bilinçli olarak "bende hissediyim lan" diyip hissedemiyorsunki :) neyse hoş bişey o büyük bi saflık, aklının uçup gitmesi hede hödö. darısı benim gibilerin başına diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bunu msnden 780 kisiyi silerken mi anladın kaan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mutlu değilim kimse mutlu olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Gz mate!! Geçen hafta mutlu oldum. O günden beri işlerim ters gidiyor. Neyse benimde düzenim bu. O yüzden elde ettiğim mutlu günlerin değerini daha çok biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sevmek güzel şey, Unutmak ayrı.. İnanmak güzel şey, Yalan söylemek ayrı.. Güvenmek güzel şey, Aldatılmak ayrı.. Ucunda ayrılık varsa Güzel benim için güzel değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Negzel x 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar