Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kaancim bi kere sen alkoliksin...yanlis anlama bende öyleyim biliyon :D ..ilk once alkolü birakmamiz lazim bizim..bence...
zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 [spo]...ama o seni sevmiyor zarek[/spo] evet beni onla boynuzluyor
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: RabbiT üye § 09 Eylül 2007, Pazar - 01:38 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ne şirin. ihi! +1
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 @netcafe tabi alkoliğiz ama ben azalttım seninde azaltmanı bekleriz xD emo muhabbeti burayada sıçramış nese xD
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ne mutlu sana.Pmutlu olacak bişiler bulmak guzel hakkaten...bulamayanlar naapsın...off emro oldum gene [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 13:42 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 insan doğamı inkar ederek, ilişki olaylarından uzak durarak mutlu olmaya çalışıyorum ben şu sıralar. böyle başka şeylerle kapanıcak gibi yeri. zaten iş güç var bir sürü birde doğa sevgim azdı böyle arada bir ot böcük resimleri çizip duruyorum :P. müzikle, doğa sevgisiyle, iş güçle ilişkinin yerini kapatıp ne kadar mutlu olunursa o kadar mutluyum.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ama insan bi yandan içten içe kıskanıyor yahu. eheh. yani kıskanılan şey şu ama; o romantik duyguları hissedebilmek, içinin ısınması. bilinçli olarak "bende hissediyim lan" diyip hissedemiyorsunki :) neyse hoş bişey o büyük bi saflık, aklının uçup gitmesi hede hödö. darısı benim gibilerin başına diyim :)
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bunu msnden 780 kisiyi silerken mi anladın kaan =)
Razien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 mutlu değilim kimse mutlu olmasın :(
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Gz mate!! Geçen hafta mutlu oldum. O günden beri işlerim ters gidiyor. Neyse benimde düzenim bu. O yüzden elde ettiğim mutlu günlerin değerini daha çok biliyorum.
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sevmek güzel şey, Unutmak ayrı.. İnanmak güzel şey, Yalan söylemek ayrı.. Güvenmek güzel şey, Aldatılmak ayrı.. Ucunda ayrılık varsa Güzel benim için güzel değildir...
Öne çıkan mesajlar