paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ne zaman Warcraft 3 oynasam bu problem çıka geliyor ya ekran boyutu küçülüyor ve w3 ü açamaz hale geliyorum ya ekran kararıyor ya da mavi ekran yiyorum ekran kartım Ati Radeon x300/x550 (128mb) özellikle warcraft 3 de oluyor bu problem warcraft ı tekrar silip yükledim olmadı sürücüyü güncelledim olmadı. Varmı bir bilgisi olan ?_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sürücü değilde, catalyst control center yüklüyse, ondan kaynaklı olabilir... bende de aynı ekran kartı var.. x300 sux ama para yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Büyük ihtimal ekran kartı ısınıyo. Soğut. Yazılımla lakalı oalcağını sanmam. Otomatik overclock gibi bişeyler varsa kapat onları. Ekran kartı fanını temizle, kasanın içine serin hava girmesini sağla. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:22 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Morrowind oynarken canımı sıkıyordu hep. Yeni sürücüyü kurunca sorun kalmamıştı, sen de bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar