paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ne zaman Warcraft 3 oynasam bu problem çıka geliyor ya ekran boyutu küçülüyor ve w3 ü açamaz hale geliyorum ya ekran kararıyor ya da mavi ekran yiyorum ekran kartım Ati Radeon x300/x550 (128mb) özellikle warcraft 3 de oluyor bu problem warcraft ı tekrar silip yükledim olmadı sürücüyü güncelledim olmadı. Varmı bir bilgisi olan ?_?
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sürücü değilde, catalyst control center yüklüyse, ondan kaynaklı olabilir... bende de aynı ekran kartı var.. x300 sux ama para yok ^^
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Büyük ihtimal ekran kartı ısınıyo. Soğut. Yazılımla lakalı oalcağını sanmam. Otomatik overclock gibi bişeyler varsa kapat onları. Ekran kartı fanını temizle, kasanın içine serin hava girmesini sağla. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:22 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Morrowind oynarken canımı sıkıyordu hep. Yeni sürücüyü kurunca sorun kalmamıştı, sen de bir dene istersen.
Öne çıkan mesajlar