Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Beyler şimdi ben 2 tane torrent açsam 2sininde hızı düşük olurmu 1k bağlantım var söyle söyliyim: ben şuan 1 torrenti 25kb/sn ile download edebiliyorum 2. torrenti açarsam 2 torrentte ortalama 25kb/sn ile dl olur mu? yoksa 2side düşer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 baglantın alabildigince ve yollayanlar fazla oldukça ne kadar gelebiliyorsa gelir. 25/2 gibi bi durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 1k bağlantın varsa max 100 ile indirebilirsin. Eğer tek bir torrent 100'e çıkacak gibi duruyorsa diğerlerini kapa, ama eğer 40'da duruyorya 60lık yerin var demek, kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 çok saolun teşşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar