Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Oyunu çıktığı gün alan bir insan olarak hiç end-game oynamadım. Gelemiyorum akşam 8'de raid yapmak için eve gelmeye. Kısıtlıyor insanı. Neyse bir 60 bir kaç tane 50 sürüylede 50'den aşşağı lvl'lı karakterim var. Şimdi durum şudur ki; 1-) Böyle hem RP serverı olsun, hem insanı bol olsun, hem pvp arenaları dolu olsun server istiyorum. Diyorsunuz ki yok öle birşey; 2-) PvP olsun kalabalık olsun(bl gibin değil tabi), yeni server; yani başlayanı bol olsun, tavsiye edebileceğiniz serverlar. 3-) Fakat gel şurda guild açtık tarzı istemiyorum çıktığından beri arkadaşlarla toplu olarak başlayıp toplu olarak bıraktık, böylece " abi bırak pvp yi lvl kas" " abi bırak gezmeyi dungeona gidelim" lerden sıkıldım tek başına freelancer takılma ihtiyacı duyuyorum. Ayrıca karakteri 70 (yada 80)leyince no-lifer pvp'ye girmeyi planlıyorum. Pve sux diablo oynarım daha iyi. Yarısı gereksiz oldu sanırsam, saygılar sevgiler. Bileğinize kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 No-lifer pvpci olacaksan server değil battle grouplar önemli, kalabalık olmayan bir battlegroup'a girersen daha iyi rating alırsın başlarda. Bir de horde mu ally mi daha üstün girmeyi düşündüğün serverde buna dikkat et. Kazandığın BG sayısını etkiler, o da honorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 pvp sux counter oynarım daha iyi demek daha mantıklı pve sux diablo oynarım daha iyi demenin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Diablo daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 diabloda 25 kişi toplanıp boss kesme heyecanı alabiliyorsun dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 eh eywallah ben realm buldum. Ve 8 kişi toplanıp boss kesebiliyoruz evet. Daha çeşitli itemda cabası. Eski oyun grafik falan demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar