Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaykay ayakkabısı !

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Merhaba millet ben satın almak istiyorum bir tane fakat istediğim şey sanırım türkiyede yok ?

en azından kadıköyde biraz dolaştım ama kafamdaki gibi bişey bulamadım ve kafamdaki de Fallen patriot:

http://www.amazon.com/Fallen-Shoes-Patriot-Black-Vandal/dp/B000VRFUP2/ref=sr_1_32/104-1018676-9705510?ie=UTF8&s=apparel&qid=1189267471&sr=1-32

Türkiyede herhangi biyerden getirme ihtimalim varmı ?

Yoksa bari şu sitede ayak size'larının hangisinin bana uygun olduğunla yardım edermsiniz ? :)
Benim ayak 43
Sosyal ağlarda paylaş

vanslar çok ucuz yahu ne yaptın ? varsa nike veya adidas'ın o fiyata modelleri alalım ki adidas veya nike gibi spor ayakkabısı üreten firmaların ürünlerini alıp kıyafet altında kullanmak saçma geliyor çünkü bir kota yakıştığı zaman diğer kota yakışmama gibi bir durum söz konusu bu yüzden converse- vans gibi tek tip ayakkabı üreten firmalar her zaman tercihim olmuştur onu da belirtmeden edemedim eheh
Sosyal ağlarda paylaş

mayhemin verdiği site çok klas 2 ay once diesel skate ayakkabısı aldım o siteyi gösterdikten sonra içim gitti resmen fiyat bazındada.biraz para kasıp toplu getirtcem :D kahnx keşke beraber bişeyler getirtseydik kısmet değilmiş başka birşeyler alacak olan varsa ortak alalım ship ücreti daha ucuza gelir 1 adet çanta 3 adet ayakkabı almayı planlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bundan istiyorum ama 600 ytl'yi geçerse fiyatı almam. Şu an çekostovakya'dan getirtiyorum ama 500 e falan bulursanız haber verin eheh.

-20 C'ye kadar izotermal .. nıhaha. Ha bir de ayrıntı size. 48,5 numara olması gerekiyor. Ya da UK 13 işte nohaha.

http://www.offshop.net/productdetails.asp?ProductTypeID=1005

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 14:21 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla aynen geri yollarım fransa'ya kafalarına :). Ayakkabı kış teknik dağcılığı için üretilmiş sonuçta ama gene de değmez o kadar paraya. Daha tam fiyatı öğrenmedim zaten, yurtdışı 300€ üstünde gelirse almayabilirim ki 300€ çok çok fazla sırf bir ayakkabı için. Ancak sert taban ayakkabılarda bunun gibi benim ayağıma olan yok. genelde uk 12 yani 46,5 falan bitiyor ayakkabılar. Bir tek bunun gibi modellerde uk13 var onun da nedeni yüksek irtifada ayakların genişliyor basınç farkından. 46 ise ayağın 47 gibi olabiliyor. Yoksa onlar da uk 12 mantığında :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...