Phlox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 rare recipeları bulunan kişilerin bi listesini yapsak, ilerde kolay olsa hani birşey craft ettirmek istediğimizde. basit bir şekilde karakter ismi ve craft edebildiğimiz rare itemları yazalım. şu an bende sadece quiver recipeları var, çoğu kişide var bunlar rare saymıyorum bu yüzden. go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Invisilibility potion yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bendende invis kaadı var. voltran olalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Acid Proof Rope Ancient Wild Staff Arcanist's Wild Staff Squirrel Statue (South) Assassin's Shortbow (bowyer değilim bunların kağıtları var) Barbed Longbow Frozen Longbow Lightweight Shortbow Longbow of Might Mystical Shortbow Ranger's Shortbow Slayer Longbow Stone Anvil (East) Quiver of Blight Quiver of Fire Quiver of Ice Quiver of Lightning [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 13:37 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yok mu hiç yeni recipe bulan? hazır dread horn kesmişken bişiler craft ettirelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 valla cıkarıyorum arada da hepsini aklımda tutamam listedende tek tke kontrol etmek çok koyuyo.. sailor dan rica edersen belki bi kitap scripti yazar içinde tüm recipe lar olur eğer recipe okunmussa yanındaki tus yeşil , okunmamışsa kırmızı olur.. (çok şey istedim galiba :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar