Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanfizlar...( ögretmenlerim )

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Fusun Erben ==> Müdüre olacak...neyse...
Semra Toklu ==> Kimyaci
Birsen Manisali ==> Matematik + Geometri

bu hocalari öldürmek istiyorum...Üniversiteyi kazanmis olmama ragmen liseden mezun etmediler beni...zihniyetlerine anlam veremiyorum...okulumda tek devlet üniversitesi kazanan benim ve beni gecirmediler subatta sinava gir dediler bu yüzden üniversiteye gidemiyorum...bu 3 kisininde zihniyetlerine biniyim..hayatimla oynadilar resmen...ciddi katil olucam rahatliyicam sonra...özel okul olmasina ragmen bu hocalar bana takti ve sülalemi bellediler sagolsunlar...bu tip hocalari dövmek isteyen varsa ciddi bi otobus kaldirip dalmayi planlamaktayim stres atariz..eyleniriz..
Sosyal ağlarda paylaş

ufff tam senaryo oldu bu :P

mansetleri gozumun önüne getiriyorum..

1. manset..
sinirli ögrenci ögretmenleri bicecegini paticikte sölemisti! ftw!
2.manset..
yoksa ögrenci masummu ftw falan...filan neyse

az film izlememiz lazim O_o

bu arada abi bu cocuk olayi ile bagdastirman cuk oturmus ne güzel..ayrica daha kesinlesmedi bi dur ya :( gaz verip moda sokma gene
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan öldürmek hiç bir zaman sağlıklı sonuç vermez. Bu tür şiddete başvurmayı hayal bile ediyor olman bence ciddi bir sorun ve bunu çözmek için sağlam adımlar atmalısın. Gençsin ve daha okuldasın, önünde koskoca bir hayat var, bu tür düşüncelerle vakit harcamaya ve fırsat tepmeye değmez okuldaki çektiğin zorluklar.

Umarım atlatırsın bu sorunlarını en sağlıklı şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...