Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Fusun Erben ==> Müdüre olacak...neyse... Semra Toklu ==> Kimyaci Birsen Manisali ==> Matematik + Geometri bu hocalari öldürmek istiyorum...Üniversiteyi kazanmis olmama ragmen liseden mezun etmediler beni...zihniyetlerine anlam veremiyorum...okulumda tek devlet üniversitesi kazanan benim ve beni gecirmediler subatta sinava gir dediler bu yüzden üniversiteye gidemiyorum...bu 3 kisininde zihniyetlerine biniyim..hayatimla oynadilar resmen...ciddi katil olucam rahatliyicam sonra...özel okul olmasina ragmen bu hocalar bana takti ve sülalemi bellediler sagolsunlar...bu tip hocalari dövmek isteyen varsa ciddi bi otobus kaldirip dalmayi planlamaktayim stres atariz..eyleniriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bizim okulda da oldu aynısı çocuğu 2 senedir analitikten geçirmiyorlar. okul değiştir bence yapılabiliyorsa bu saatten sonra başka okuldan mezun olursun orda sınava girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 başka okula geçebiliyosan geç kapak olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 var öle bi okul...5 milyar sinav basina para istedi...15 milyar...bende 15 milyari bi diploma icin vericek para olsa ztn bugli dogardim :P (bkz:bugli dogmak) [spo]tikkycemal[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o değilde gugıla örtmenlerin adını yazınca bura çıkarsa? öldürcem felan da demişin? yarın öbürgün başlarına bşi gelirse senden bilmesinler? ginaly, siesay, ankara. reha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 doğacak bebeni arkanda bırakıp ingilterelere gitme diye bırakmışlardır [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 04:00 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ufff tam senaryo oldu bu :P mansetleri gozumun önüne getiriyorum.. 1. manset.. sinirli ögrenci ögretmenleri bicecegini paticikte sölemisti! ftw! 2.manset.. yoksa ögrenci masummu ftw falan...filan neyse az film izlememiz lazim O_o bu arada abi bu cocuk olayi ile bagdastirman cuk oturmus ne güzel..ayrica daha kesinlesmedi bi dur ya :( gaz verip moda sokma gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 saçlarını, başlarını yol. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 04:25 tarihinde, Catrenox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 çocuk varsa alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hangi okul merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 doruk bu lafini unutma veririm sana senin olur bakarsin özel bilgi lisesi hatta Sheref'i hatirlayan varsa ne zmndir girmiyor kendiside ordan mezun...eski patiden cok kisi ordan mezun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bizim okuldda boyle vakalar var gerci bizimkiler fransız zaten vicdansiz ahlaksiz hepsi neyse gecmis olsun valla cok uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezekiel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 İnsan öldürmek hiç bir zaman sağlıklı sonuç vermez. Bu tür şiddete başvurmayı hayal bile ediyor olman bence ciddi bir sorun ve bunu çözmek için sağlam adımlar atmalısın. Gençsin ve daha okuldasın, önünde koskoca bir hayat var, bu tür düşüncelerle vakit harcamaya ve fırsat tepmeye değmez okuldaki çektiğin zorluklar. Umarım atlatırsın bu sorunlarını en sağlıklı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Aga, onumuzdeki yaz tr'deyim planlarin devam ederse, gelirim. Hakli'nin her daim yanindayiz alimallah : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Abi ben kendimi öldürmeyi planlıyorum. Bi yolunu bulursam(acısız ftw) kendimi öldürmeden önce öldürmek istediğiniz herkesi öldürürebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar