Head Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 1. hap------kimbilir, bu kahrolasi ruzgarda nereyedir gidi$in 2. hap------soluklandigin bu basamak 3. hap------bu merdiven araligi 4. hap------aklina geligeliveren olum sonrasi tirnak uzamalari 5. hap------eti onun-bunun, kemigi bir ba$kasinin bu omur 6. hap------bir turlu icazetini alamadigin $u hayat 7. hap------her sevi$me sonrasi uzerinde sogumasi terinin 8. hap------degi$tiremedigin fanilan 9. hap------kacirman cama$ir gunlerini 10. hap-----bir turlu bulamaman herbiri digerinden farkli corap teklerini 11. hap-----abartman icmelerini 12. hap-----kana kana icmen abartmalarini 13. hap-----gezintilerinde yiten anlam 14. hap-----gune$in, bati$ini siradanla$tirmasi gozlerinde 15. hap-----taze etlerin, kabaca ayaga kaldirmasi tum benligini 16. hap-----sik sik du$unmen bir intiharin kolayligini 17. hap-----yorgun baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 17. hap-----yorgun baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 17. hap-----yorgun baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 17. hap-----yorgun baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 17. hap-----yorgun baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 22. hap-----baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 22. hap-----baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 22. hap-----baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 22. hap-----baki$larinin topragin yumu$akligina susamasi 26. hap-----topragin yumu$akligina susamasi 26. hap-----topragin yumu$akligina susamasi 26. hap-----topragin yumu$akligina susamasi 29. hap-----yumu$akligina susamasi 29. hap-----yumu$akligina susamasi 31. hap-----susamasi 32. hap-----susmasi 33. hap----- .[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Valla anlamadım.. fazla edebi geldi bana galiba :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 kesmısın?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ilginc[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Evet drequin' e katılıyorum. Sanki her bir hapı attığında bir satır yazmışsın izlenimi veriyor. Hani öldün mü yaşıyor musun bir bilelim gerçekten.
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 guzel sevdim bi de massive attack dinliyodum bunu okurken ayri bi hava katti tebrik ederim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 33. hapta mefta olmuş gibime geldi bu arkadas yanlış bir seyler yapmış gibi :([hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Evet gerçekten halen bir haber yok umarım yaşıyordur.Ne olursa olsun hala nefes alıyorsak bir anlamı olduğunu unutmayalım hayatın.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home ....................................................
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 cain die bi arkadaşım vardı netten çocuk benle yazışırken intahar etmek için hapı alıp kapıları kitlerdi ve müziin sesini sonuna kadar açtı... çocuğu nası ikna ettim bilmiorm ama hastaneye yetiştirdiler ve midesi temizlendi... böle olaylar çok koyuyo insana umarım bi talihsizlik daha yaşamam...[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Öne çıkan mesajlar