DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 haadeee keeyfine baak inaan bana aaaldaaanmaaa öbür dünyayaaaa hayatı yaşşşaaa kooorkmaaa öbür dünyaayyı soormaaaa...... fena takıldı..[hline]zürafa hakları istiyorum!
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 delisin delisin diye bi şarkı vardır eski turk filmlerinde falan cıakr onu duyunca bi ay ister istemez onu soyleyip dururum. aşırıda gereksiz bi şarkıdır. öeg. bak yine aklıma geldi. delisin delisin... ahh kalbim ben sendne ne çektim...
bonzi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Darknıs imprisoning mi All that I si Absolute horor I canot live I canot die Trapıd in mayself body my holding cell :-P[hline]BonziSlayer
Berk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Trust I seek and I find in you Everyday for something new Open mind for a different view And Nothing Else Matters...[hline]In all of nature's sorcery The most bewitching entity Hell can have no fury Like the rising of the storm…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 one ve nothing else matters, ikisi de dilimden dü$müyor. :D bu aralar, Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel was just a freight train coming your way diorum. :D[hline]
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 hehe belli bi sarki yok ama sabah yeni uyanmis beyin neyi dinlerse butun gun boyunca o takilio kafama... yani discman ile dinledigim herhangi bir bg parcasida olabilir, bostanci-kadikoy minibusunde calinan bir Kardeslik Turkusu'de... Cok rezil bi durum oluyo tabii bazen hepimiz kardesiz diye soylenmek...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya)
bonzi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Bloodline I'll kill your dreams tonigth Begin new life Bleed your death upon me Let your bloodline leed my youth slayer....:rock:[hline]BonziSlayer
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Conversion software version seven point o Lookin' at life through the eyes of an entire hub Serj''in sesi kulaklarımda çınlıyo soora Disorrderrr derken baktım kafayı hafiften sallıyorum insanlarda bana bakıyo.E hoş diil tabi otobüs beklerken . . .[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 merak etme kedi ben 2-3 haftada bir sana onu hatırlatıyorum nasılsa benim dilime şimdi nerdeeeee diyen yaşlı amcanın reklam sözleri takılıyo :)) günde 7-8 kere izleyincede deli ediyo o ayrı tabi neyse şarkı sözü yok kusura bakmayın :-p eskiden aksarayda hatunlar 1 liraydı 1 şimdi nerdeeeee[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro [Bu mesaj Popeye tarafından 07 Ekim 2002 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 valla bi aralar you ree justtttt a foolishh casanova die bairirdik :P[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell
jankis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 konsere gitmememe rağmen :((( son günlerde deli gibi bu ağzıma takıldı : Tomorrow will take us away Far from home Noone will ever know our names But the bards' songs will remain önceden sewerdim şimdi ise dakkabaşı sölüyorum :P[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 sık sık kullanıoz aramızda -kill u fuck u ill never be you -your impossible ego fuck is like a meganominiercal tab on my thoung -here comes the pain.. we tabiki darkness imprisoning me all that i see...[hline]your brain is useless..
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 şarkı sözü değilde nedendir bilmem arada "hoca" lafı takılır, herkese hoca derim örn: -hoca şu suyu uzatsana -hoca hesap lütfen bide "bitch", elimde olmadan paso bitch diyorum herkese eheh cehennemliğim:))[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
jankis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 bitch demenin ayrı bi aksanı wardır .. kim sölüyo o şekilde unuttum ama çok tatlı oluyo şu şekil : beeeç gibi bi ses çıkçak neyse :) hoca konusuna gelince geçen arkım ankaraya gitmiş de herkes birbirine hoca diyomuş baya kıl olmuş .. ben ankaralıyımdır ama 2-3 senedir gitmiyodum tabi sonlarda moda olan şeyi takip edemiyosun memleketinde ama çok özenti yaf .. restorana falan gitmiş garsona bile hoca diyolarmış eauha bu arada sp başladığından beri ağzıma takılan başka bi söz : screw you guyz i'm goin home[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 youth of the nation - POD bakınız imzam..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Deli Cevat büyüksün, o şarkı Uur un şarkısıdır yannız... Sözleri: Bir adım attın karanlıktan dünyaya, düşünmeden sattın ruhunu bir yalan Bin çile çektin ömrünün her anında, uyan dostum uyan şu tatlı rüyadan Hadi keyfine bak inan bana aldaaaanmaaaa öbür DÜNYAYAAAAAAA hayatı yaşaaa, korkmaa, öbür dünyayı sorma HAYATI YAŞA![hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 the white stripes-dead leaves and dirty ground Dead leaves and dirty ground when i know you're not around Shiny tops and soda pops when i hear your lips make a sound cok guzel parca bence tavsiye olunur[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 soormaa nerdesin diiye dööndüün geldiin yeree neerdee ararsın beenniii geezeer iken üstümdeee kurban - sorma çok süper bi klibi vardı eskiden pc'de bi daha bulamadım formatlardan sonra..şarkıyı da unuttum zaten..[hline]zürafa hakları istiyorum!
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 She s like the sunrise Outshines the moon at night Precious like starlight She ll bring in a murderous price...[hline]Maybe we can meet in the heaven While the seaguls singin' Or else that life Sucks all the time
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 The end has come the sea of nasty fear... Jealousy! I can clearly see the end now I can clearly see the end now I can clearly see the end now.. BU şarkının sözlerinde rakip tanımam, ezbere bilirim :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 u can suck my dick if u dont like my shit (eminem) abi çok tatlı sölüyo yaw[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!!
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Bright eyes blinded by fear of life betrayed by sunrise bright eyes blinded by fear of life no Merlin is by my side[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Peka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 said: deviL, 07 Ekim 2002 02:34 tarihinde demiş ki: bas bas paralari leyla'yaaa gördünmüüü gördünmüü paraları basmayı gördünmüüü ?[hline]Çekilin , Durduramazsınız Açın G**tünüzü CEM UZAN GELİYOR !
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2002 i'm just a pretty boy,i'm snot supposed to f**** a girl i'm just a pretty boy, living in this f****ed up world .......[hline]zürafa hakları istiyorum!
Öne çıkan mesajlar