toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 valla su anda x1950 tavsiye edilmiyo yalnız ole soyleyeyim. daha dogrusu ati tavsiye edilmiyo. nvidia chipsetli bir kart alman daha cazip su anda. benim kafamda 8600 var. 128 bit ama bioshock ı full detay rahatca calıstırabiliyorsa bana uzun sure yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 google: 8600gt bioshock fps... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sorunu yaniti google da, ee si o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 oyun takılmadan tam detay calısıyorsa fps 30 olmus 90 olmus bişey farketmiyor benim için pek. zaten hayvan bir oyuncu da değilim. arada bir oynarım, yeter ki iyi calıssın, canavar olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şöyle diyeyim: 2000 yılında 256-bit kart almıştım. gpu yandı fan bozulunca, 2003'te 64-bit kart aldım alelacele idare etsin diye. biraz daha kötü performans verdi. yani 3 yıl farkla bile high-end ile low-end arasında çok ciddi fark var. viktor eğer 250$ bütçen varsa 50$ daha çık ve sparkle'ın 8800gts 320mb'ını al. değer o 50$ farka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 dx 9 oyunlarda full detay oynamak için ati x1950 gt öneririm fiyatıda uygun baya(170-180 usd civarı),bende x1900 gt var çoğu oyunu aa ve af limitlerde gayet rahat oynuyorum. Bence şu an için dx 10 destekli kart almak çok saçmalık,çünkü dx 10 destekli kaliteli oyun sayısı çok az,diğerleri de çıkana kadar şu an aldığın kart ilerde eskiyecek,hem daha vistadaki ekran kartı driver sorununu tam çözemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ne yaptin sam :P http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,55886/category_id,4/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/ 395$ yurtdisinda filanmi gordun o fiyata fark 50 filan osla tabiki onu alirim dx10 dan cok shader olayi tasa yapiyor simdi su anki x850 yi fiyati dibe inince x1*** serisi cikinca "ulan bunanr yeni teknoloci bu x850 en ust modeli bu generasyonun aliyim idare eder baya" diye aldim ama shader 2.0 detayini atladik 1 sene sonra su anda shader 3.0 oyunlari acmiyor haliylen simdi x1950 alsam seneye gene fellik fellik shader 4.0 kart ariycakmisim gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 iki yerde var 299$: http://teknofiyat.com/?search=8800gts&altlimit=&ustlimit= ya sadece dx10 değil olay, 8800 serisi ciddi dx9 oyunlarında da basıyor performans olarak önceki nesle. unified shaders olayını getirdiler, uzun hikaye ama diyeceğim o ki performans ciddi farklı. oblivion outdoors testlerinde belli oluyor fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar