irin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hhhayrıntılı bilgi: http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HBAK2 tanrıdan baska bişi isteseymişim diorm ama sonra yok yok ii istedim diorm.benim için inanılmazz bişi hemide 2 gununu ayırıor bize patti abla.. yanına bruce springteenı da alsa;'' suprizzz size kimi getirdimm ''desee..röhh artık bu kdr ı da olmaz heralde...neyse ben isttiim de...(;ayrıca istanbulu sevmeye basladım sırf bu sebepten) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 03:12 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 istanbul > ankara her daim. üstelik bizim topuklu ayakkabı giyen kızlarımız güzel de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 eheheh de mii? hos ankarayı da hiç bi zmn ölee cok sevmedim.ankaralı olan fly, ben deilimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Hmm kimdir bu hatun? PJ Harvey'e falan ilham veren kadın diye geçiyor. Merak ettim valla bi iki şarkı tavsiye edin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 horses gloria because the night(ki zaten eminim kulak aşinalıgın vardır) ve tabükü rock and roll nigger öncelikli olarak dinlemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 because the night, 10,000 maniacs in deilmiydi yoksa ben mi yaniliorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 patti smith 70lerin basındaki new york punk ortamlarının basını ceker, sarkılardan ote degisik sesi ve bayan kisiligiyle dikkat ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 @mydyingbride dogrudur..lakin beste bruce springsteenın die biliorm..hatta sanırım ilk patti smithin albumune verdi sarkıyı. ama arastırmalı tabüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bir n64 kid havası sezdim topikte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar