Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bu Sitedeki video da göreceğiniz cep telefonu bir savaş aletine dönüşebiliyor bunu nasıl yapıyor :) fotoşop değil sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 haklısın photoshop değil, 3d... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 videoki telefon bile gerçek değilki direk animasyon olduğu belli oluyor çiziminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ki soru baştan hatalı.. nasıl yapıyor değil, niye yapıyor? bir cep telefonu niye robota dönüşsün de sağa sola ateş açsın abicim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ohaaa. nası yaaa süper yapmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 @Mum_Chamber Fantazi ortaçağındaki yaratıklar bir kapı aracılığı ile dünyamıza geri gelirlerse bizi korusun diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 harbi savaş aletiymiş. mangal falan yakılır bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 diyelim hırsız geldi ver lan telefonunu dedi sen de vercen hop dönüşecek tarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu gerçek bunun birde fotoğraf makinesi vardı :) Çok özellikli şeyler değil,bunlardan bazıları sadece süs için telefon flan oluyor diye biliyorum ama bazı modelleri aramada yapabiliyormuş. Bunu ilk Empire'de Transformers sayfasında görmüştüm,youtube'de videoları da vardı araştırırsanız görürsünüz.Gerçi benim gördüğüm Optimus Prime renklerinde garip bir şeydi bu bayağı iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar