MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 öhhhhhööööeh http://www.dizidizi.net/katee-sackhoff-niptuck-6-sezon-kadrosunda/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu aksam basliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ahah ne gümlemişim:D http://www.dizidizi.net/rose-mcgowan-niptuckta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 aquila said: bu aksam basliyo. başladı mı fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yahu izlemedi mi kimse? yorum falan yok hiç? backstaabbeeeeeers hehe:D özlemişim şu dizinin şu havasını yahu:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 olm basladi mi lan ohaaa? nasil guzel mi cekicem hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sanat gelmiş diziye müzikler almış başını gitmiş, aşmış fast forward olduğundan çok super bölümdü aradan baya geçti herhalde ondandır diyorum sanki farklı bir tarzı vardı geri dönüş böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 guzel guzel, izlemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Aliens In America'dan Nip/Tuck'a karakter transferi, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 resmen özlemişim, çok güzeldi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 arcane said: Aliens In America'dan Nip/Tuck'a karakter transferi, lol. abi onu da mi izliyodun? yalniz, agzini kirasim geldi o elemanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Evet, onu bile izliyordum. Nip/Tuck çekimler bir değişikti böyle bir Requiem for a Dream havası vardı. Sevip sevmediğime henüz karar veremedim, farklı bir senaryoyla görmem lazım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Abi yine baslicak simdi binbir turlu carpiklik. Meme kanseri bile normal degil nasi bi dizi lan bu sdfs Ben cok begendim, cidden cok kaliteydi. Hikayesel bisey yoktu ama cabuk ilerlettiler baymadilar, muzikler harikaydi, cekimler falan superdi ve Requiem For A Dream benzetmesi cok basarili bi benzetme cidden oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Muhtemelen geçen bölümün yönetmeni farklıydı. 5x16 süper! (tu) Nip/Tuck'ın sayko hatunlarının hastasıyım. Eski oha dedirttiriciliğine yakışır bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 5x17 psikopat bölümdü. olivianın ölmesi tahmin edilebilir olsa da, kızının çıkıp julianın suratına yapıştırması külleri beklenmedik birşeydi. ofisin girişinde de göğüsünü kesen hatun da ayrı omg vakasıydı. bi güvenlik fln olmaz mı orda yaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bugün ne oldu böyle ya saat 15 hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 19. bölüm yayınlandı. KATEE SACKHOFF VAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 STARBAAAAAAAAAAAAK ahahaha ilginç bir bölümdü 19. Kimber daha ne kadar aşağıya inebilir, bilemiyorum ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Katee Sackhoff her zamanki bildiğimiz "bitch" haliyle diziye renk katmakta hehe=) öte yandan Kimber da gitgide daha rezil bi insan oluyor. nasıl bi manyak kendi bebeğine botox iğnesi yapar ya? aidan da acaip rezil oldu böylece iyi de oldu gıcık oluyodum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Sean'ın senaryoyu okuduğunda kafasında canlanan sahnelere çok güldüm. Christian'ın bu kadar alçalabileceğini tahmin etmemiştim. Matt şırıngayı saplayınca öyle tepkisiz olmasına şaşırmıştım belli oldu nedeni, vay karaktersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ABIIII TURK FILMINE DONDU DIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar