Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 İlgilenenler var diye haber vereyim dedim. 30 ekimde başlıyomuş. ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bismillah isterseniz sürprizlerden birini spoilera yazaym bi onu biliom valla =) [spo]Matt ile Kimber çıkmaya başlayacak(mış) tam emin değilim =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 [spo]yaaaaa yok artık.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 [spo]kimber bi benle sevismedi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 [spo]4. sezonda vardı öyle bişeyler zaten?scientology ayağına filan, yanlış mı hatırlıyorum? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 5x01 çıktı, biraz baktım, güzele benziyor geçen 4 sezondan biraz farklı olacak gibi, değişiklik iyi olacak yalnız şu dsr midir nedir, ondan yapılan capture lar çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 4. sezonu seyretmedim daha, seyretsemmi diye düşünmüyor değilim. Güzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 geçen seneye kadar ortalam seviyodum sonra biri beni uyandırdı. hak ettiği gibi sevdim bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 4. sezonu hiç izlemedim direk 5'e başlasam kaçırdığım şeyler beni diziden soğuturmu? 4. sezonu izleyen birinden ii bi yorum gelirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bikac saate izlerim su odevi bitirince, yapicam yorumumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bomba gibi geri gelmis. Sehir degistirmeleri cok dogru bir tercih olmus ilk olarak cunku o kadar sarpa sarmisti ki olaylar artik yeni bir baslangic lazimdi. LA muhabbeti baya eglenceli olmus, cidden cok begendim ilk bolumu. Hadi bakalim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bence 4. sezonu izlemek lazım ya, illa bağlayacakları olaylar olucaktır. 5. sezon hakkaten güzel başladı, yepyeni bi hava gelmiş diziye. her türlü seksüel sapkınlığı incelicekler illa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben cok izlemek istedim nip tuck ama bi turlu adam akıllı takip edemedim kopuk kopuk izledim hep şimdi buldum dvdleri ilk sezondan basladım izlemeye yetişicem insallah yakında 5 e:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aman cnbc e den izlemede nerden izlersen izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ilk sezonu izlemiştim sadece. şimdi hepsini indiriyorum bunuda izlim bari asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 4. sezon, maskeli tecavüzcünün kimliğinin açıklanmasıyla biten sezon muydu? hani bu polisle kardeştiler öldürüldü rolü yapıodu ama oyundu aslında. o 3 muydu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 carverin olduğu 3tü bence korku, gerilim sevenler için güzel sezondu ama ben bir an önce bitsin de kurtulayım diye izledim, sonunu da merak ediyor insan aile, drama, ayrılık mevzularıyla doluydu 4. sezon escobar mı ne vardı o karakter hoşuna gidiyorsa, ortasından basla sezonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 okulda dl kapalı indiremiyorum tabi 501i dfs. of dvdleri çıkana kadar bekle işin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben bi yerden indirmiyrum walla kaçıncı, sezon kaçıncı bölüm takip edemeiyorum her pazar 11de izliyorum önüme ne koyarlarsa artık ehe, bu sezonun 3.bölümü vardı dün pek sarmadı troy gay gay bakışlar atıyo canımı sıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 4. sezon şuan verilenler ve ciddi! bir şekilde kesiliyor. İlk bölümün rahat bi yarısını kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yeni sezon çok güzel başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 troy bu sezon serefsizlikte level atladi, sadece iki bolumde, yeni islerini heyecanla beklioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hahaha ilk bolumu yeni izlemeye basladim, dizi sahnesi inanilmaz guldurdu, henuz bitmedi bolum dur bakalim neler olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ilk sezondan başladım izlemeye. bakalım beğenecekmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Of Troy bombayi patlatti ama 502 sonunda aheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar