oktarb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 İşte paticiğin arka yüzü. Chat logları. [spo] dyna topiclerimi ndn kilitlediniz ya efendim neden kilitledin cocugun topiclerini abi ben asıl şeye sinirlendim dayna sen sus oğlum 2.yi açmalarına ben varken konuşma modlarla tamam mı ? dalga geçiolar resmen ben sana benim iznim olmadan topic falan kilitlemiceksin demedim mi adam yerine saymıyolar beni sana bir seyi ogretemedim abi tüm yük üzerimde napiyim boyle davranirsan saymazlar tabi bi yere kadar sana bir site emanet ettik 1 ayda ne hale getirmissin database elimdi silerim hepinizi ! abi iş güç falan bir de hemen sanki alemin krali gibi tarz tarz konusuyosun ortalikta tillahini xxxxxxx lan senin! mod olmak kolaymı abi karakedi abi biz patiler olarak kaynasmak istedik o yuzden bulusmak istedik patide kötü amaclarimiz yok sert olmak lazım kelim falan dedim iice serdilerr serrt yapıyorum bende beni ilgilendirmez bu cocuga dokunmayacaksin bundan sonra 1 kisiyi bile benden izin banlarsan yakarim seni peki abi keline kolonya doker yakarim özelden konuşsaydık şey etmeseydik burda öp abinin elini baslatma ozeline peki abi hem rezalet cikar yalarım abi sonra boyle konus *muck* abi bütün arkadaslari banladi bu kalmadi kimsemiz :( hey yarabbim ne hanzo adminler var açarm ben o banları şincik karakedi istesin yeter ac ulan cocuklarin banini sagol abi büyüksün peki abi dynada kel başka istediin bişi varrmı bir daha da bunlardan birini banlarsan seni yakarim özür dilerim beyler hepsini ac hemen sn karakedi biz patier olarak bu dynadan memnun degiliz!?! düzeltiyom herşeyi şimdi dile tabi karakedi büyüksün dyna sende kelsin kelim evet bir daha boyle bi hata yaparsa soyleyin hemen banlayayim bu iti abi it demeseydin bari dyna kelsin biliyosun dimi? konusma lan keltos piki. hatirlatiyim kel oldugunu dedim godos kara abi bende kel diyebilirmiyim ?? iyi anlamda yani bundan sonra dyna demek yok kel diceksiniz buna sğaol abi kel admin bisey derse de hemen bana gelin bende diyimmi abi kel die kel admin sen deme lan zekasiz pekia bi ne diyim ben hadi xxxxxxx git simdi dyna o tatil fotolarını da silceksin evet yok bel çantalı falan tamam ben kelimle raatsız ettim sizi hem siliyim bu banlananlarin hepsine hem banları açim aferim adam ol şimdi naş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Heh dynaya laf atmak güzel de bari fake accdan atmasan. Bide nedanko çok garip bi insan olmuş bu fantezide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 aahha, LoL : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 X-Kisi benim heralde :D benimde 2 tane topic kitlendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 KO ile bi ilgi alakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ondan sonra ben de dedim ki..... kronik fakeler türedi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 acc fake haber kolpa.bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hiiiiii simdi anlasildi.... neler olup bittigii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: hey yarabbim ne hanzo adminler var bu olaya artık gülmek istemiyorum ama olmuyo işte tutamıyorum:( ahahD: gece gece bide bunu kastın ya bab helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 xxxlerine kurban abi demedigi kalmiş ; ) Ehuehue, mirc a bekleriz gecevardiyasi takiliyoruz : ) [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 03:04 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben burdan uzaklasiyorum ;) ne olur olmaz yorungeden cikmayalim ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 LoL gecevardiyasinda derdimi anlattim ortaya cikanlara bak :D BaLUU lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Olm toplu halde yorunge dişi yapmak istemiom ; ) Tek istemiom, toplu halde hiç gelemem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bundan sonra gecevardiyasi olayina gelenler atilicakmis diye duyuru cikarmis O_o lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Garbage'a acsaymiş, sana laflar hazirlamistim : ) Simdi alayi gume gitti. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 eyw ;) biz yalnis denizlerde kurek cekiyormusuz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yalnız nedanko hakkaten fantastik bir karakter olmuş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kızgın bi kisiligi var ters tarafindan kalkmis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Kopuktu zincir ne yaptik ne ettikse olduramadik ? ? Oldurduk oldurduk : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 karakedi yargılamış çok pis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sinirlenmis olsa gerek oda naapsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 we all go to patijail ? aye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 jail party vol2? pati uo'dan cagirisim yapti :D ama bu hafif farki olcak yörüngenin uzaklarina gidicez biz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar