oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 modemin hem ethernet hem de usb driverini kurdum.. ikisi de çalışıyor.. iki kabloyu da bilgisayara taktım... herhangi bi sorun yok.. ama web arayüzünden baktım, usb den veri akışı yapımıyor. ethernet üzerinden yapılıyor.. fantazi olsun diye böyle bişe yapmıştım. acaba neden usb den veri aktarımı olmuyordur? dirverda falan sorun olabilir mi diycem ama usb tek taktıgımda calısıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bağlantı olayında öncelikli olarak ethernet tercih edilir diye biliyorum 2 side bağlıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 o zaman bi esprisi yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Köprüleme demek iki ağı birbirne bağlamak demek. Senin yaptığınla lakası yok =)) Zaten senin yaptığının bilgisayar bilimiyle alaksı yok direk =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hakkaten yaw bilgisayara hem USB hem ethernetten bağlayarak ne amaçladın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya biliyom farklı iki ağı bağladığımızı da.. bakalım nolacak diye öyle yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eh işte, baktın, olmuyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 usb modem ile bağlantıyı köprülersin ancak biri ana makine olur kapatamazsın kapatırsan diğerinin net bağlantısı da gider en azından benim yaptığımda böyle oluyordu kısacası usb modem varsa çöpe at bi zahmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yeni modemi sen alacaksan atayım ^^ bir de şey diyolar ya, usb daha iyi ethernetten (verim açısından)... hatta bi forumda sormuştum yine bunu.. bi kaç kişi denemişti usb daha iyi demişti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yeni topic açmadan burdan soriyim. Benim modemim datron rt1320 bunu vistada usb le çalıştırmak istiyorum ama driver sorunu yüzünden bi türlü başaramadım (driver vistayı desteklemiyor yükledikten sonra bile tanımıyor modemi). Yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 xp yükle diycez olmayacak :D google da arat istersen "datron rt1320 vista driver" diye. belki bişeler bulursun.bulamazsan yapabileceğin bişe yok.. bende modemin usb driveri kurarken kurulumadı gibi bi hata almıştım ama taktım çalıştı alet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 aynı mdemi bnde kullanıyorum..usb driver'ın vista için olanı yok malesef teknik servisi arayarak da öğrenebilirsin bunu..yapmak gereken bir ethernet kartı alman;) [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 10:23 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ethernet kartı varda aynı anda hem notebook hem pc çalışsın diye kasıyorum pcdeki usblerin hepside bozuk neyse olmadı wireless modem alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar